Максимално удоволствие. Оптимална ефективност.

FORD FIESTA

Зареди сетивата си

FORD FIESTA

Новият Ford Fiesta: Зашеметяващ градски автомобил!


Започни деня си с новия Ford Fiesta.

Зашеметяващият нов екстериорен дизайн придава на емблематичния малък автомобил стилно присъствие в града. Докато технологиите с напредничаво мислене, като изцяло нов, интерактивен екран пред водача, спомагат за създаването на по-ефективно и приятно шофиране.
Изборът от усъвършенствани опции за Fiesta EcoBoost Hybrid осигурява по-отзивчива, забавна за шофиране производителност с впечатляваща икономия на гориво и по-ниски емисии на CO2.

Между уникалните серии на оборудване – от вдъхновения от спорта Fiesta ST-Line, през първокласния комфорт на Fiesta Titanium до отличителния външен характер на Fiesta Active – вие ще намерите перфектния нов Ford Fiesta, който да ви подхожда.

Вижте Fiesta в Действие

Акценти в оборудването и характеристиките на Fiesta

Разгледайте новите функционалности, характеристики и новите нива на оборудване на новия компактен хечбек Ford Fiesta

ДИГИТАЛЕН ЕКРАН ПРЕД ВОДАЧА

Новият 12,3" дигитален екран пред водача на Fiesta показва информация с висока разделителна способност, използвайки интуитивни и лесни за четене икони. Можете също така да приоритизирате коя информация да се показва, включително предупреждения за навигация, както и да програмирате предпочитаните предварителни настройки на отделните водачи.

АВТОМАТИЧНА ТРАНСМИСИЯ ecoboost hybrid powershift

EcoBoost Hybrid PowerShift е седемстепенна автоматична трансмисия с двоен съединител, която спомага за намаляване на CO2 емисиите и експлоатационните разходи. По-голям брой предавателни числа, дизайн с ниско тегло и усъвършенствана работа с двоен съединител, всичко това работи за осигуряване на плавна и безпроблемна смяна на предавките. Тази трансмисия осигурява по-ефективно и по-малко взискателно шофиране, особено в градския трафик с интензивно спиране и потегляне.

ST-LINE vignale интериор

Новият Ford Fiesta ST-Line Vignale интериор впечатлява с бордове на седалките в Sensico кожа с декоративни червени шевове, въздуховоди с червен финиш  и 12.3” дигитален екран пред водача.

Active Vignale интериор

Ford Fiesta Active Vignale с бордове на седалките в Sensico изкуствена кожа, Expressive Blue контрастен декоративен шев, уникален син финиш на въздуховодите и 12.3” дигитален екран пред водача.