ALL-NEW FORD TRANSIT CONNECT

TRANSIT CONNECT PHEV

ALL-NEW FORD TRANSIT CONNECT

Изцяло новият Transit Connect е вече тук. Изцяло преосмислен, с подобрени теглителни възможности и преструктурирано товарно пространство, така че да повиши производителността на бизнеса. И за първи път с Plug-in Hybrid версия.

МАКСИМАЛНО ТОВАРНО ПРОСТРАНСТВО ДО МАКСИМАЛЕН ПОЛЕЗЕН ТОВАР ДО МАКСИМАЛНА ДЪЛЖИНА НА ТОВАРА
3.7 м3(1; 2) 850 kg (2; 3) 2,150 mm (1; 3)

ALL-NEW TRANSIT CONNECT - ЗА ВСИЧКИТЕ ТИ БИЗНЕС НУЖДИ

ВМЕСТВА ПОВЕЧЕ

Изцяло новият Transit Connect има увеличени размери за по-голям товарен капацитет и полезен товар. Изберете от две налични дължини на товара, като и двете могат да поберат два стандартни европалета.

Междувременно в кабината получавате два 45W USB-C контакта за зареждане, подходящи за зареждане на лаптопи и батерии за електрически инструменти, мобилни телефони и преносими захранващи банки. Освен това ще намерите 12v контакт в товарното отделение.

РЕВОЛЮЦИОННА ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТ

Нашите нови дизелови двигатели EcoBlue са най-мощни досега, предлагат подобрена производителност, забележителна горивна ефективност и вече се предлагат с опционално задвижване на всички колела.  За първи път Transit Connect има версия Plug-In Hybrid, с изцяло електрически пробег до 110 км. Перфектен, когато работата ви отведе в зони с ниски емисии.

СВЪРЗАНОСТ

10,25-инчовият цифров инструментален клъстер на Transit Connect ви позволява да персонализирате дисплея с набор от данни за автомобила. 10-инчовият цветен сензорен екран се свързва безпроблемно с вашия смартфон[5] и ви предоставя свързана навигация като стандарт. Освен това ще имате достъп до множество полезни аналитични данни.

АСИСТЕНТИ В ПОМОЩ НА ВОДАЧА

Изцяло новият Transit Connect предоставя своя най-изчерпателен пакет от функции за подпомагане на водача досега. Включително автоматични фарове, асистент за предотвратяване на сблъсък, помощ за поддържане на лентата, разпознаване на пътни знаци, асистент за избягване на завиване, LED фарове с адаптивна система за предно осветяване и както предни, така и задни сензори за разстояние при паркиране[6][7].

ИЗЦЯЛО НОВ ДИЗАЙН

Изглежда добре. Работи здраво. Изцяло новият Transit Connect напълно преосмислен. Впечатляващ нов екстериор, с динамично изваяни линии, смели предни решетки, избор от впечатляващи цветове на каросерията, плюс стилен и просторен интериор.

Use our useful links below to find out more information.
Пояснения и правни бележки