Инструменти за финансиране на покупката ви

Изберете най-подходящия за вас лизинг, за да финансирате покупката си на нов автомобил Форд

Финансиране

Изборът на автомобил е само началото на вашето пътешествие с Ford. Не само ще ви помогнем да изберете най-подходящия начин за покупка, но и ще направим всичко, за да бъде целия процес максимално лесен и удобен за вас.

Който и продукт да изберете, ще намерите лесно финансиране с гъвкави и конкурентни условия.

Moto-Pfohe SMART

Можем да помогнем да оптимизирате разходите си за мобилност. Предлагаме Ви Moto-Pfohe SMART. Това е план за финансов лизинг, който е гъвкав, достъпен и изгоден. С него Вие сами определяте каква първоначална вноска да платите (като минимумът е 20%), както и годините за изплащане и остатъчната стойност (до 35%). Изгодната лихва и опростените изисквания за одобрение са само част от характеристиките на този финансов пакет.

Остатъчната стойност на автомобила е ясна от самото начало, а 5-годишната гаранция Ви дава спокойствие и увереност.

Тази програма е особено подходяща за клиенти, които търсят ниски месечни плащания. 

Добавяме още предложението да изкупим стария Ви автомобил, за да направим избора Ви на нов Ford още по-лесен и логичен.Оперативен лизинг

При тази схема вие ползвате автомобила за определен период от време, без да придобивате собственост върху него. За да ви изготвим схема за оперативен лизинг, ще е необходимо да ни информирате колко време ще ползвате автомобила и какъв пробег очаквате да направите. На тази база ние ще изчислим месечната наемна вноска. Ще е необходимо и да внесете гаранционна вноска (подлежи на договаряне), която ще ви бъде върната в края на лизинговия период.След края на лизинговия период връщате автомобила на Мото-Пфое.

Какви са ползите?

 • Автомобилът не фигурира в баланса на вашата фирма, т.е не увеличавате активите си.
 • Месечните вноски се признават за разход.
 • Месечните вноски са фиксирани, което ви дава пълен контрол върху бюджета.
 • В края на периода просто връщате автомобила в Мото-Пфое.
Оперативният лизинг с пълно обслужване се разработва и предлага от екип специалисти на МОТО-ПФОЕ ЛИЗИНГ според индивидуалните потребности на всеки клиент.  Към познатия оперативен лизинг на автомобила се добавят гъвкави пакети от допълнителни услуги, като регистрация, застраховки, данъци, винетка, техническа поддръжка, смяна на гуми, оборотен автомобил, менажиране на застрахователни събития и др.Месечните вноски са фиксирани, без първоначална вноска. Това прави транспортните разходи предвидими и улеснява изготвянето на бюджет в дългосрочен план. 

ЦЯЛОСТНО ОБСЛУЖВАНЕ (FULL SERVICE)

Цялостното обслужване, или т.нар. full service представлява оперативен лизинг с включени в месечната лизингова вноска пълен набор от допълнителни услуги, съпътстващи използването и управлението на автомобилиа - такси, застраховки, застрахователен мениджмънт, цялостно сервизиране, вкл. сервизен мениджмънт, подмяната на летни/зимни гуми и "хотел" за тях през съответния сезон, в който не ги ползвате, заместващ автомобил при ремонт.

Цялостното обслужване включва всички предимства на оперативния лизинг, в допълнение има още няколко ползи:

 • Фиксирате транспортните си разходи и бюджетирате прозрачно.
 • Спестявате финансови средства и време.
 • Имате винаги оборотен автомобил на разположение, когато се налага.
 • Фокусирате се върху основната си дейност.
 • Избирате гъвкав пакет за индивидуалните си нужди и потребности - само услугите, които наистина ви трябват.
Възможни са всякакви комбинации в диапазона от ОПЕРАТИВЕН ЛИЗИНГ до ЦЯЛОСТНО ОБСЛУЖВАНЕ (FULL SERVICE). Изборът е във Ваши ръце.

Финансов лизинг

Като лидери в нашата сфера, ние сме използвали широките си познания за потребностите на купувачите, за да приспособим гамата си от финансови продукти, така че със сигурност де има един пакет, който е точно за вас. Който и продукт решите някога да изберете, ще намерите лесно финансиране с гъвкави и конкурентни условия.

Това е класическата схема за покупка на автомобил на кредит.

Необходимо е да изберете автомобил и да решите каква част от него можете да погасите под формата на начална вноска.

Останалата част формира вашия кредит, който се олихвява в зависимост от срока на погасяване и валидните лизингови условия.

Олихвеният кредит се разделя на равни месечни вноски.

В края на лизинговия период, след плащане на последната месечна вноска, собствеността на автомобила се прехвърля на ваше име.


Какви са ползите?

 • Ставате собственик на автомобила.
 • Можете да разсрочите плащането, в зависимост от бюджета си (за някои модели до 60 месеца).
 • Изискват се минимални начални разходи.
 • Не се изискват поръчители.
 • Не се изисква учредяване на особен залог.
 • Можете да доплатите автомобила по всяко време, без да ви бъдат начислявани наказателни лихви.
 • Работите само с един човек - вашия търговски консултант.