400-610 км
Автономност
3,7-6,2 сек
0-100 км/ч
119км пробег
10 мин. зареждане
Изцяло електрически Ford Mustang Mach-E
Впечатляващ интуитивен интериор с внимание към детайла.
Тишината никога не е била толкова впечатляваща
FORD MUSTANG MACH-E
Тихият господар на нощта
FORD MUSTANG MACH-E GT
Мускулестият атлет с електрическо сърце
Ford Mustang Mach-E

Mustang Mach-E. Електрическият SUV автомобил от Ford.

Представяме ви Mustang Mach-E: първият изцяло електрически SUV автомобил на Ford. Красиво изваянo мускулeсто тяло, задвижвано от най-съвременните технологии с максимален електрически пробег до 450-610 км.  (резултати от WLTP тест)*

Mustang Mach-E е електрически SUV, който осигурява мигновено ускорение, като моделът GT може да ускори от 0 до 100 км/ч само за 3,7 секунди **

Подгответе се да се влюбите в шофирането отново.


Интуитивни технологии
Mustang Mach-E предлага неподправено удоволствие от шофирането с всеки изминат километър, благодарение на интуитивните технологии и услугите за свързаност, фокусирани върху вашите нужди докато управлявате своя електрически автомобил.
Вашият личен пътен асистент
От интелигентните технологии за паркиране до модерните системи за активна безопасност, Mustang Mach-E е оборудван с всички нужни асистиращи системи, за да се насладите на сигурно и спокойно управление.
Мощта има нова дефиниция
Mustang Mach-E осигурява плавно, безшумно ускорение от 0-62mph само за 3,7 секунди** и максимален електрически пробег до 410-650 км. (WLTP)*
Интелигентни иновации
Иновативната електронна система за отключване на автомобила E-Latch и услугите за свързаност FordPass ви осигуряват бърз и лесен достъп да вашия автомобил.
Електрическият SUV Mustang Mach-E
 Подгответе се да бъдете прелъстени и хвърлете поглед към галерията с изображения за Mustang Mach-E.
Екстериор
Интериор
До 610 км пробег с едно зареждане*
WLTP тест резултати
Управление на MUSTANG MACH-E в зимни условия
Електрическият Mustang Mach-E е преминал сурови тестове при арктически условия. Всички електрически автомобили (EV) разполагат с по-малко енергия при ниски температури в сравнение с шофиране при високи температури поради естеството на електрическите батериие. Екстремните температури често водят до използване на повече енергия от батерията (отопляем екран, отопляеми седалки, климатик и т.н.), но има няколко начина, по които можете да оптимизирате батерията, за да постигнете максимална ефективност.
Mustang Mach-e стабилно и динамично управление и при зимни условия

Mustang Mach-E- лесно, като зареждане на смартфон

Зареждане у дома
Зареждането на вашия автомобил у дома означава, че можете да всеки ден да стартирате с пробег до 450-610 км. (резултати от WLTP тестове)*, достатъчно за повечето ви пътувания с вашия електрически автомобил. Спестете време и пари с избора си на електрически автомобил, като  Mustang Mach-E. 
Зареждане на обществени станции
Mustang Mach-E  ви предлага и възможност да зареждане на бързозарядни обществени станции с постоянен ток с висока мощност - това означава, че със зареждане само за 10 минути на бързозарядна станция можете да си осигурите пробег от 110 км***

Предимставата на електрическите автомобили

Без повече пътувания до бензиностанцията, по-ниски ртазходи по експлоатацията на автомобила, предимства в градските еко-зони. Списъкът от предимства за електрическите автомобили е огромен. Избертете електрическия Mustang Mach-E още днес.
По-ниски пътни разходи
Като оставят горивата зад гърба си, собствениците на електрически автомобили се ползват от предимството на по-ниските разходи на притежание. Можете да спестите около 2 500 лева годишно при пробег от 15 000 км. в сравнение с конвенциоанелн автомобил със среден разход на гориво 6,6 л./100 км. при цена на горивата около 3,20 лв. и 0.15 лв./KWh цена електроенергията за домакинство (нощна тарифа) и 1 лв./KWh разход за зареждане на обществени станциии разход на електромобила от 16.5 kWh/100 км. и 90% от ззареждането на автомобила е у дома.
Перфектният фирмен автомобил
Все повече работодатели предлагат на своите служители разнообразни схеми за личен избор на служебен автомобил включително и електрически.

Изцяло електрическият Mustang Mach-E може да е перфектният ви избор за фирмен автомобил::
• Пътуване без отделени вредни емисии, възможност за достъп и паркиране дори и в най-силно ограничените еко зони.
• Услугите за свързаност като SYNC 4A ви подпомагат да планирате максимално точно си възможно най-екологично своето пътуване.
• Просторен интериор и практично багажно пространство за всеки тип пътуване.

Свободата на електроенергията - 0-100 км/ч за 3,7 секунди
Това е новата мощ на Mustang претворена с електрическа енергия и до 860NM** въртящ момент.
Достоен атлет, за галоприщата емблема-икона
Пояснения и правни бележки