Ford автомобили за корпоративни клиенти

Ford за всеки бизнес

От служебни, представителни, фирмени автомобили до автопаркове от лекотоварни превозни средства в цялата страна, ние разбираме, че вашите автопаркове са ключът към развитието на бизнеса ви. Ето защо ние предлагаме ясни цени, достъпни лизиннгови планове за оперативен и финансов лизинг, с които да финансирате своите поръчки и гъвкави решения решения за поддръжка на автомобилния ви парк взависимост от бизнес нуждите ви. С тези решения гарантираме, че вие ​​и вашият бизнес сте готови за утрешния ден.

Служебни и фирмени бизнес автомобили

Поразителен дизайн. максимална свързаност в днешния дигитален свят. Богат избор на електрически и хибридни автомобили за по-нисък въглероден отпечатък.
От напълно електрическия Mustang Mach-E до просторните и мощни Kuga Plug-In Hybrid и Explorer Plug-In Hybrid, ние имаме служебен или мениджърски автомобил, който да отговаря на вашите нужди.
Електрически Ford Mustang Mach-E динамичен и представителен фирмен автомобил за служебно ползване

Автомобили за Малкия и среден бизнес

Независимо дали вашият бизнес се нуждае от един много функционален автомобил или от 50 специализирани автомобила, ние знаем, че надеждността и достъпността са най-важните. С широка гама от автомобили, гъвкави възможности за финансиране и персонализирана поддръжка, ние ще ви помогнем да изградите перфектния автопарк за вашия бизнес.
С възможностите за обратно изкупуване, подновяване на автопарка на преференциални услоовия и ниските разходи на притежание, които предлагаме, ние гарантираме заедно да движим бизнеса ви, като истински партньори.
Пикапите и лекотоварните автомобили на Ford са известни със своята надеждност и здравина

Големи автопаркове за големи корпорации

Автомобилите на Ford са световен лидер в лекотоварните автомобили и съставляват едни от най-големите търговски автопаркове в България. Със своите дълги сервизни интервали и персоанлизирани планове за техническо и сервизно обслужване, с  усъвършенстваните софтуерни  решения за управление на автопарка, автопарк от автомобили Ford е нещо повече от лекотоварна гама: това е цяла поддържаща инфраструктура, която помага на вашия бизнес да работи още по-ефективно.
Лекотоварните автомобили Ford Transit са най-продаваните лекотоварни и пътнически ванове . Предпочитан избор от куриери, спедитори и големи корпоративни клиенти за дистрибуция