Ford за корпоративни клиенти
Ford за всеки бизнес
От служебни, представителни, фирмени автомобили до автопаркове от лекотоварни автомобили в цялата страна, ние разбираме, че вашите автомобили са ключът към развитието на бизнеса ви. Ето защо ние предлагаме ясни цени, достъпни лизиннгови планове за оперативен и финансов лизинг, за да финансирате своите покупки и гъвкави решения решения за поддръжка на автомобилния ви парк взависимост от бизнес нуждите ви, за да гарантираме, че вие ​​и вашият бизнес сте готови за утрешния ден.
Служебни и фирмени бизнес автомобили
Поразителен дизайн. максимална свързаност в днешния дигитален свят. Богат избор на електрифицирани автомобили за по-нисък въглероден отпечатък.
От напълно електрическия Mustang Mach-E до просторните и мощни Kuga Plug-In Hybrid и Explorer Plug-In Hybrid, ние имаме служебен автомобил, който да отговаря на вашите нужди.
Автомобили за Малкия и среден бизнес
Независимо дали вашият бизнес се нуждае от един много функционален автомобил или от 50 специализирани автомобила, ние знаем, че надеждността и достъпността са най-важните. С широка гама от автомобили, гъвкави възможности за финансиране и персонализирана поддръжка, ние ще ви помогнем да изградите перфектния автопарк за вашия бизнес.
С възможностите за обратно изкупуване, подновяване на автопарка на преференциални услоовия и ниските разходи на притежание, които предлагаме, ние гарантираме заедно да движим бизнеса ви, като истински партньори.
Големи автопаркове за големи корпорации
Автомобилите на Ford са световен лидер в лекотоварните автомобили и съставляват едни от най-големите търговски автопаркове в България. Със своите дълги сервизни интервали и персоанлизирани планове за техническо и сервизно обслужване, с  усъвършенстваните софтуерни  решения за управление на автопарка, автопарк от автомобили Ford е нещо повече от лекотоварна гама: това е цяла поддържаща инфраструктура, която помага на вашия бизнес да работи още по-ефективно.