Оригинални резервни части Ford

Гарантирано спокойствие

Защо трябва да използвате оригинални части на Ford

Произвеждаме нашите резервни части по същите високи стандарти, по които изграждаме и автомобилите с марка Ford. С повече от 100-годишен опит в автомобилното производство, ние знаем колко важно е да поддържате Вашия Ford на 100% Ford, за да осигурите, както собствената си безопасност, така и тази на Вашите пътници.

Предимствата на оригинални резервни части Ford

Безопасност

Ние ви гарантираме, че Вашият Ford защитава Вас, Вашите пътници, както и пешеходците. Оригиналните резервни части Ford са проектирани, произведени и тествани, така че да отговарят, а в много случаи, дори да надвишават задължителните стандарти за безопасност и хомологация.

Например, независимите сравнителни тестове на Асоциацията за изследвания на автомобилната промишленост (MIRA) през 2006 г., от името на Ford в Европа, показа, че нараняванията и рисковете при сблъсък на пешеходец с предния капак на автомобил Ford са с 17% по-големи при използване на алтернативен капак, отколкото с оригинален капак Ford .

Изпълнение

Всички части на Вашия Ford са проектирани да работят заедно за оптимална производителност, пълен комфорт и максимална икономия на гориво. Същото важи и за оригинални резервни части на Ford, които са произведени по същите стриктни спецификации, така както нашите фабрично монтирани части.

Качество

Високите стандарти на оригиналните части Ford от проектирането до производството, Ви гарантират най-добро напасване и покритие, надеждност и производителност. Те са предназначени да заменят перфектно без да се налага допълнително усилие, пропуски или нарушения на целостта, осигурявайки същото покритие като това на производствените части.

Стойност

Поддържайте Вашия Ford на 100% Ford  и можете единствено да се радвате, че сте го направили, когато дойде време да го продадете. Използвайки само и единствено за оригинални резервни части на Ford, Вие може да си осигурите една по-висока бъдеща препродажбена стойност.

Гаранция

Независимо дали е за обслужване, ремонти или каросерийни поправки, както и избор на Ford аксесоари, Вашата Ford гаранция Ви осигурява пълно спокойствие. Всички ремонти се извършват в съответствие с най-високите стандарти за качество. В случай, че решите да продадете Вашия Ford, то прехвърляемата гаранция е допълнително предимство за новия собственик.

Ford гаранцията, отнасяща се до цялото превозно средство, остава валидна, само ако при необходимост от ремонт са използвани оригинални Ford  части.

Мото-Пфое Ви предоставя нова услуга, която да улесни търсенето на части за автомобили от представените от фирмата марки. Моля, използвайте линка, за да влезете в системата: "Запитване за резервни части".

Нужно е въвеждането на каталожен номер и марка автомобил. Ако Ви е необходима допълнителна информация, моля използвайте секцията линка по-долу и се свържете с най-близкото и удобно за Вас представителство на Мото-Пфое.