Нашата мисия

Общество

Искаме клиентите ни да се забавляват, карайки Ford. За да сме в помощ на тези от тях, които страдат от алергия към прах и цветен прашец, нашите инженери разработиха усъвършенстван филтър, който намалява цветния прашец и прах в колата. Това е само едно от подобренията, за да се чувствате много по-комфортно.

Ford притежава сертификат за противоалергичния интериор на автомобилната си гама. Сертификатът е издаден от германската изследователска компания TUV след провеждането на редица строги тестове.

Защита

Надяваме се никога да не изпитате някоя от множеството системи за сигурност на автомобилите ни. При все това е успокояващо да знаете, че сме ги направили едни от най-сигурните на пътя.

По-голямата част от тях притежават максималните 5 звезди за безопасност от международната организация Euro NCAP.

В новите модели на Ford са внедрени най-съвременните технологии за защита на пасажерите и в помощ на водача, така че да пристигнете невредими там, накъдето сте тръгнали.

Отговорност към околната среда

Като глобална компания носим отговорност за обкръжаващата среда, в която работим. Затова имаме растящи ангажименти да помагаме и подкрепяме местното население.

Работим постоянно върху намаляване влиянието на дейността ни върху околната среда чрез използването на нови технологии и пестенето на ресурси. Поради тази причина Ford е първият автомобилен производител, сертифициран съгласно екологичния стандарт ISO 14001 за производствените ни съоръжения в световен мащаб.

Нашият ангажимент


Всички знаем, че въглеродният диоксид е признат за основния виновник за промяната в климата и че няма лесно решение на този сложен проблем. Решени сме да намалим въздействието си върху околната среда чрез редица мерки и действия. Те включват да направим нашите автомобили по-ефективни, а нашите производствени процеси – по-лесни за поддръжка.

Развиваме множество технологични подобрения, които значително да намалят въглеродните емисии.

Мисия

Като глобална компания за нас е важно да имаме критерии, според които да се самооценяваме и да ни оценяват.Наричаме ги "нашата визия", "нашата мисия", "нашите цености". Нашата визия: да се превърнем във водещата световна компания за автомобили и услуги.

Нашата мисия: ние сме глобално семейство със славно наследство, отдадено на идеята да предоставяме отлични продукти и услуги.

Нашите ценности: правим най-доброто за служителите си, околната среда и обществото, но преди всичко – за клиентите си.