Автомобилни гуми за вашия Ford

Здраво стъпили на пътя

Открийте най-подходящите гуми за своя автомобил Ford.

В стремежа си да предложи качествени и всестранни решения за АВТОмобилността на своите клиенти, официалният дилър на Ford в България – Мото-Пфое – представя своята най-нова програма: „Автомобилни гуми”. Тя е специално разработена да затвори кръга от индивидуални услуги, наред с продажбата на автомобили, сервиз, резервни части, застрахователни пакети, краткосрочни и дългосрочни наеми, финансиране, обратно изкупуване и подмяна на употребявани автомобили с гарантиран произход и сервизно досие.

Попитайте в най-близкия сервиз на Ford за наличности и ценови условия.

Автомобилните гуми

Най-доборто място да изберете автомобилни гуми за своя автомобил е официалното представителство на Ford. Нашите специалисти ще ви предложат най-добрата възможност и ще ви помогнат да изберете най-подходящите за вашия модел гуми. Ние предлагаме широк спектър автомобилни гуми на различни реномирани марки на досътпни цени и сме специализирани в правилнот им монтиране на вашия автомобил. Изберете своите автомобилни гуми сега!

Безопасност и Автомобилни гуми

Износените гуми увеличават риска за вас и вашите спътници като увеличават спирачния път с до 70% при дъжд и мокра пътна настилка.

Да "захапеш" пътя със зимните гуми - Безценно!

Зимните гуми предлага повече сигурност и спокойствие при шофиране в зимни условия. Специално създадени да ви осигурят нужното сцепление при ниски температури и мокър, заснежен или заледен път. Спирачният път драстично се намалява, благодарение на по-доброто сцепление. Наличието на повече каучук в гумата позволява тя да постане гъвкава при ниски температури, а грайферите осигуряват маскимално сцепление при зимни условия.