Rent-a-car Ford


Нови автомобили под наем

MOTO-PFOHE Rent a Car е сред пазарните лидери в сегмента на автомобилите под наем на територията на страната.

С присъщия на всички компании от групата МОТО-ПФОЕ професионализъм, МОТО-ПФОЕ Рентакар се утвърди като доверен и предпочитан партньор, както при краткосрочните наеми за лични цели, така и при дългосрочните решения за бизнеса, а над 13-годишният опит в бранша е предпоставка за безкомпромисно качество на предлаганите услуги.

Богатото разнообразие от различни класове нови луксозни автомобили под наем е отличителна черта на компанията, като стремежът е портфолиото от услуги да бъде разширявано непрекъснато в отклик на растящите нужди на всички наши клиенти и партньори.

Богат автомобилен парк

Разнообразието от модели и типове автомобили под наем е разпределено в цели шест категории. Икономичният клас включва моделите Ford Ka+, Ford Fiesta, която е налична във варианти с механина или автоматична предавателна кутия. Тези два модела представляват едно наистина достъпно решение за кола под наем.

Към Компактен и Голям клас се причисляват още няколко модела на марката Ford – Focus, C-MAX и Mondeo в различни техни версии – хечбек, седан и комби, като някои от тях се предлагат и в комбинация с автоматична предавателна кутия или дизелов двигател. Тези две категории са предпочитани заради достъпните цени, съчетани с удобството и комфорта от шофиране на модерен автомобил от среден и висок среден клас.

Други две категории автомобили, предлагани под наем от MOTO-PFOHE Rent a Car, са джиповете и минивановете, като изборът тук е наистина огромен – нещо, с което компанията се гордее. На разположение на клиентите е част от гамата на:

  • Ford – Ecosport, Kuga, Tourneo Custom, Ranger, Galaxy и S-MAX.
    В допълнение на тези класове, MOTO-PFOHE Rent a Car разполага и с категория Товарни, съставена изцяло от лекотоварната гама на Ford, чиито възможности могат да намерят приложение при всякакъв тип логистични задачи и проблеми, при това на изключително атрактивни цени.
  • Ford – Transit Connect, Transit, Transit Custom и Transit Jumbo.
Всички тези предложения са в състояние да покрият всяка една специфична бизнес нужда на клиентите, свързана с дълго пътуване или трансфер.

Моделите от тези категории предлагат високо ниво на сигурност, лукс и оптимално пътно поведение и представляват идеално решение за клиентите с по-високи изисквания.