Новият Ford Bronco

Емблематичният американски офроудър

Новият Ford Bronco

Емблематичният Американски офроудър

BRONCO

ЕМБЛЕМАТИЧНА АМЕРИКАНСКА ЛЕГЕНДА

OT 176 500 лв.

Иконичен дизайн. Здравo изпълнение. Свързаност от следващо поколение. Ford Bronco. Най-добрият офроуд 4х4 за търсачите на приключения. Наслаждавайте се на истински свободния си дух.


ПЪТЕН ПРОСВЕТ
ДО 261ММ

ДЪЛБОЧИНА НА ГАЗЕНЕ
ДО 800ММ

Ford Bronco parked on rocks in the desert mountains

Система за управление на терена G.O.A.T.

Усъвършенствана система за управление на терена с до седем режима на шофиране G.O.A.T. (Goes Over Any type of Terrain) 32-инчови или 33-инчови гуми All-Terrain. Избор на задвижване 4х4. Ford Bronco без усилие се справя с всяко предизвикателство.
Ford Bronco driving in the desert

НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ВАШИТЕ НУЖДИ

Оборудван с модулни врати и покрив, които се демонтират бързо и лесно. Добавянето на практични аксесоари като релси на покрива ще улесни отдиха на открито.
Ford Bronco interior design

FORD SYNC4

Системата за комуникация и развлечение SYNC4 с 12-инчов сензорен екран позволява гласово управление на много системи, като навигация или телефонни разговори. 
Ford Bronco driving through a small lake

ГОТОВ ЗА ЕКСТРЕМНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ

Ford Bronco успешно покри тестовете за екстремна издръжливост The Built Wild™, което означава, че шофирането в най-трудния терен не е предизвикателство за него. Отличава се с най-съвременното задвижване на всички колела и усъвършенствано стабилизиращо окачване с висока производителност. Разгледайте широката гама от налични опции за багаж на покрива или отзад, както и интериорни и екстериорни стилистични аксесоари.
Ford Bronco headlamp closeup

СЪЧЕТАВАЙКИ СТИЛ С МОДЕРНОСТ

Брандирани аксесоари. Заоблен дизайн на фаровете с LED дневни светлини. Всичко това в неповторимият Bronco.
Пояснения и правни бележки