Новият Ford Bronco
Емблематичният американски офроудър
Новият Ford Bronco
Емблематичният Американски офроудър

BRONCO

ЕМБЛЕМАТИЧНА АМЕРИКАНСКА ЛЕГЕНДА

OT 176 500 лв.

Иконичен дизайн. Здравo изпълнение. Свързаност от следващо поколение. Ford Bronco. Най-добрият офроуд 4х4 SUV за търсачите на приключения. Наслаждавайте се на истински свободния си дух.


ПЪТЕН ПРОСВЕТ
ДО 261ММ

ДЪЛБОЧИНА НА ГАЗЕНЕ
ДО 800ММ

Система за управление на терена G.O.A.T.
Усъвършенствана система за управление на терена с до седем режима на шофиране G.O.A.T. (Goes Over Any type of Terrain) 32-инчови или 33-инчови гуми All-Terrain. Избор на задвижване 4х4. Ford Bronco без усилие се справя с всяко предизвикателство.
НЕОГРАНИЧЕНИ ВЪЗМОЖНОСТИ ЗА ВАШИТЕ НУЖДИ
Оборудван с модулни врати и покрив, които се демонтират бързо и лесно. Добавянето на практични аксесоари като релси на покрива ще улесни отдиха на открито.
FORD SYNC4
Системата за комуникация и развлечение SYNC4 с 12-инчов сензорен екран позволява гласово управление на много системи, като навигация или телефонни разговори. 
ГОТОВ ЗА ЕКСТРЕМНИ ПРЕЖИВЯВАНИЯ
Ford Bronco успешно покри тестовете за екстремна издръжливост The Built Wild™, което означава, че шофирането в най-трудния терен не е предизвикателство за него. Отличава се с най-съвременното задвижване на всички колела и усъвършенствано стабилизиращо окачване с висока производителност. Разгледайте широката гама от налични опции за багаж на покрива или отзад, както и интериорни и екстериорни стилистични аксесоари.
СЪЧЕТАВАЙКИ СТИЛ С МОДЕРНОСТ
Брандирани аксесоари. Заоблен дизайн на фаровете с LED дневни светлини. Всичко това в неповторимият Bronco.
Пояснения и правни бележки