Открий баланса между работа и свободно време

НОВИЯТ FORD TOURNEO CONNECT 

Избягай от града

НОВИЯТ FORD TOURNEO CONNECT

Универсален като теб

НОВИЯТ FORD TOURNEO CONNECT 

Комфортен. Способен. Универсален.

НОВИЯТ FORD TOURNEO CONNECT 

За малък бизнес и големи приключения

НОВИЯТ FORD TOURNEO CONNECT 

НОВИЯТ FORD TOURNEO CONNECT

Новият Ford Tourneo Connect е мултифункционален автомобил, който е толкова гъвкав, колкото и вашите нужди. Достатъчно просторен за вашата професионална употреба. Достатъчно гъвкав за градските улици. Достатъчно гъвкав за вашето семейство. И достатъчно удобни за задоволство на всички. Новият Ford Tourneo Connect е напълно преосмислен, предлагайки динамичен стил, изискан интериор и напълно дигитално изживяване при шофиране. Предлагат се бързи бензинови двигатели EcoBoost с ниски емисии   и  дизелови двигатели EcoBlue,  както и  опция за задвижване на четирите колела  за по-приключенските.

Както 5-, така и  7-местният модел*  се предлагат с дълго или късо междуосие и изключително гъвкав интериор. Можете да вземете деца на училище, стоки до клиенти и семейства на пътувания с тях. Във версиите Active, Titanium и Trend Tourneo Connect ще бъде у дома си, където и да отидете с него.

Пояснения и правни бележки

Мултифунцкионалният Ford Tourneo Connect в действие

Разгледайте отблизо Ford Tourneo Connect. Вижте възможностите, които предлага този мултифункционален автомобил и как можете с един автомобил да поддържате баланс между бизнес и свободно време.
Ecoblue дизелов автомобил

Модерна и чиста дизелова технология задвижва Tourneo Connect с още повече мощ, въртящ момент и горивна ефективност. Оборудван с Twin-dosing AdBlue система, занчително намялва отделените авредни азотни окиси по време на работа.


Трансмисия: 7-степенна автоматична; 6-степенна ръчна


Задвижване: Предно задвижване


CO2 Емисии: 126-145 g/km


Разход на гориво: 4.8-5.8 л/100 км.

Изключителна мощ, директно впръскване на горивото с невероятна горивна икономичност

Трансмисия: 6-СТЕПЕННА РЪЧНА СКОРОСТНА КУТИЯ


Задвижване: Предно задвижване


CO2 Emissions: 144-167 g/km


Fuel Consumption: 6.3-7.4 mpg

Нов модерен дизайн

Изцяло новият Tourneo Connect е с напълно променен екстериорен и интериорен дизайн. Отвън автомобилът е спо-спортна осанка и динамично изразени линии с агресивна предна решетка и богата палитра от цветвоа гама за повече избор. Отвътре, автомобилът предлага изключителен простор, комфорт и изисканост. 

Дигитални технологии

Новият Tourneo Connect е оборудван с  10.25” дигитално инструментално табло, което позволява да персонализирате своя дисплей да предоставя най-разнообразна информация за автомобила Ви. Можете да свържете без усилие своя мобилен телефон с интерактивната мултимедийна система на автомобила с 8.25” или 10” цветен сензорен екран и да се ползвате пот услугите на Apple CarPlay и Android Auto.

FORDPASS

Отключете един нов свят от услуги за свързаност през вашия смартфон. Приложението FordPass ви позволява да наблюдавате местоположението на вашия автомобил и да анализирате данни за шофиранете си, както и да получавате актуализации за трафика в реално време и предупреждения свързани със състоянието на автомобила ви през телефона си.

Гъвкаво вътрешно пространство

Ford Tourneo Connect се предлага с два или три реда седалки за 5 до 7 пътника. Всички задни седалки, могат да се сгъват или да се свалят за още повече товарно пространство в автомобила. Предната седалка, на спътника, също може да се сгъне за транспонртиране на по-дълги товари.

X PACK

Допълнителния пакет X Pack добавя към оборудването на Tourneo Connect:
  • LED предни светлини с автоматични дълги светлини
  • Камера за заден ход и подпомагане на паркирането
  • Двузонов автоматичен климатик (DEATC).