Неограничени вълнения
НОВИЯТ Ford Ranger Raptor
Уверен на пътя, безстрашен извън него
Новияят Ford Ranger Raptor

НОВИЯТ FORD RANGER RAPTOR

Ranger Raptor не е обикновен пикап, Raptor е мощен пикап 4x4. Създаден от емблематичната издръжливост на Ford Ranger и вдъхновен от функционалното ДНК на Focus RS – Ford Ranger Raptor е роден за представяне извън пътя.

Специално разработен, би-турбо Ford 3,0-литров EcoBoost бензинов двигател работи с 10-степенна автоматична скоростна кутия. Оборудван с впечатляваща система за управление на всякакви терени, Raptor е 4x4 пикап, който доставя най-доброто изживяване както на пътя, така и извън него.

Ranger Raptor е пикап с двойна кабина, с достатачно пространства за вашият екипаж, което означава, че има кабина в пълен размер и се възползва от 4 врати и удължено пространство за краката. Просторният втори ред седалки означава, че Raptor може удобно да настани вашите приятели и семейство.
ВИЖТЕ КАКВО ГО ПРАВИ РАЗЛИЧЕН

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

FOX SHOCKS
Изцяло новият Ranger Raptor е най-добрият офроудър. Неговите спортни амортисьори Fox® означават, че окачването може да поеме всякакво натоварване.
СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ НА ТЕРЕНА
При шофиране извън пътя всеки терен изисква различен подход. За да ви помогне да се възползвате максимално от възможностите на Raptor 4x4, системата за управление на терена ви позволява да регулирате фундаментално ускорението на пикапа 4x4, контрола на сцеплението, чувствителността на кормилното управление, поведението при смяна на предавките и др. Изберете от шест различни режима, за да увеличите максимално производителността при всякакви условия: нормален режим, спортен режим, режим на трева, чакъл и сняг, режим на кал и пясък, режим на скала и за ненадмината офроуд производителност, режим Baja.
ЛЕСНО ПОВДИГАНЕ НА ЗАДНАТА ВРАТА
Raptor вече се предлага с Easy Lift задна врата. Интелигентният дизайн прави задната врата на вашия пикап 4x4 значително по-лека и ви позволява да я отваряте и затваряте с лекота.
УНИКАЛНА РЕШЕТКА, БРОНИ И ИНТЕРИОРНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
Уникалната решетка на Ford Ranger Raptor, алуминиеви джанти с гуми за всякакви терени, както и предната и задна броня придават на Raptor специфичният му вид. Решетката на Raptor с удебелени букви „FORD“ предава дръзко излъчване. Гумите за всякакъв терен правят Raptor лесно проходим при всички условия.  Уникалните брони на Raptor завършват агресивния екстериор. Отвътре неповторимите отопляеми седалки, волан и табло правят Ford Ranger Raptor луксозен пикап.

КОНТРОЛ НА СПУСКАНЕТО
Hill Descent Control е проектиран да регулира скоростта ви на спускане при офроуд условия, без дори да се налага да докосвате педалите на спирачката или газта, и работи както на предни, така и на задни предавки.
Планки за смяна на скоростите
Вдъхновени от производителността магнезиеви лостчета за смяна на предавките осигуряват бърза и лесна смяна на предавките на една ръка разстояние. И тъй като са монтирани на волана, можете да сменяте предавките по-ефективно и без да сваляте ръцете си от волана, където и да шофирате.
FORD ECOBOOST двигател
Авангардният 3,0-литров би-турбо бензинов двигател EcoBoost в Ranger Raptor е проектиран за повече мощност, по-добра ефективност. Осигурявайки 292 к.с. и 481 Nm въртящ момент, този двигател поставя нов стандарт за офроуд пикапи.