Нова епоха

Новият Ford E-Transit

Ванът, който променя бизнеса

Новият Ford E-Transit

Доставки с нулеви вредни емисии

Новият Ford E-Transit

НОВИЯТ FORD E-TRANSIT

Изцяло електрически. Нулев компромис. Новият Ford E-Transit е първият ни изцяло електрически ван.

400-волтова батерия с 68 kWh използваема мощност върши цялата тежка работа, така че никога повече няма да се притеснявате за зони с ниски емисии.

Батерията на E-Transit осигурява впечатляващ пробег до 266-317 километра (резултати от WLTP тест. 317 километра WLTP общ обхват отразява комбиниран цикъл на шофиране и 266 километра WLTP Extra High обхват отразява шофиране по магистрала)* при пълно зареждане.

Предлага се в две вариации на височина и три дължини. E-Transit ще предлага до 15,1 кубически метра товарно пространство. Всъщност има 25 различни конфигурации, така че каквито и да са вашите изисквания, E-Transit ще успее да отговори на тях.

Изберете своя Ford E-Transit

Изтеглете ценовата листа на новия Ford E-Transit. Вижте различните варианти на лекотоварния автомобил на Ford - цени, оборудване и опции.

Ford Transit Van електрически ван бус

ВАН

Брутна маса на превозното средство: 3.5 тона, 3.9 тона и 4,25 тона

Дилжина - L2, L3, L4

Височина - Н2, H3
Ford Transit Van електрически ван бус

ДВОЙНА КАБИНА ВАН

Брутна маса на превозното средство: 3.9 тона и 4,25 тона

Дилжина - L3

Височина - Н2, H3

Ford Transit Van електрически ван шаси кабина

Единична шаси кабина

Брутна маса на превозното средство: 3.5 тона, 3.9 тона и 4,25 тона

Дилжина - L3, L4

Височина - Н2

ВИЖТЕ КАКВО ГО ПРАВИ РАЗЛИЧЕН

ЗАРЕЖДАНЕ НА E-TRANSIT

Ford Transit Van ван бус електрически ван

В гаража

Работейки с нашите партньори, ние можем да ви помогнем да инсталирате целия ви хардуер и софтуер за зареждане. С пункт за зареждане на електрически микробус във вашите помещения можете да презаредите своя E-Transit от 0 – 100% за около 8 часа*.
Ford Transit Van електрически ван бус зарядна станция

ПУБЛИЧНО ЗАРЕЖДАНЕ

Зареждането на вашия E-Transit на обществена станция за зареждане е лесно. България разполага с близо 900 обществени зарядни снанции, улесняващи зареждането на вашият E-Transit. 
Ford Transit Van електрически ван бус  домашна зарядна станция

ВКЪЩИ

Просто включете вашия E-Transit в електрическата мрежа за бързо и достъпно зареждане. Друга възможност е да инсталирате станция за домашно зареждане на Ford Connected Wallbox за по-голямо удобство, по-бързо време на зареждане и за да сте сигурни, че вашият електрически ван е готов за работа. 

Без компромис с възможностите

Ford Transit Van електрически ван бус  SYNC 4

SYNC 4

SYNC 4** е облачно свързана информационно-развлекателна система с разширено планиране на маршрут и много функционалности. Облачната свързаност позволява актуализации на софтуера Ford Power-Up, за да гарантира, че вашият електрически ван е винаги оборудван с най-новите информационни технологии. Той също така идва с безжична интеграция на смартфон, нов 12-инчов сензорен екран, плюс много повече.
Ford Transit Van електрически ван бус телематика

FORD TELEMATICS

Управлявате автопарк с повече от 5 превозни средства? Ford Telematics може да помогне за увеличаване на производителността и минимизиране на престоя на превозното средство в гаража. Управление на маршрутите и ежедневното използване на лекотоварните и леките фирмени автомобили базирано на анализ на данни. Можете бързо да видите състоянието на превозното средство и да подобрите производителността, като установите на ранен етап необходимостта от зареждане на автомобила, сервизно обслужване и други дейности гарантиращи, правилната експлоатация на автомобила. 
Ford Transit Van електрически ван бус FordPass

FORDPASS PRO

Независимо дали работите с едно превозно средство или управлявате повече, FordPass Pro ви дава възможност, да ги поддържате сигурни и продуктивни. Приложението ви позволява да видите местоположението и състоянието на вашия автомобил, дистанционно да заключвате или отключвате вратите, да управлявате графици за зареждане и много повече.
Ford Transit Van електрически ван бус

ДИСТАНЦИОНЕН СТАРТ

Използвайте приложението FordPass Pro на телефона си, за да зададете предпочитаната от вас температура в кабината и да активирате климатичния контрол от вашия дом или офис. Вашият E-Transit ще бъде предварително подготвен и ще ви чака, когато дойде време да седнете зад волана.

БЕЗ КОМПРОМИС със СПОСОБНОСТИТЕ

Ford Transit Van електрически ван бус  Pro Power Onboard

ПРОФЕСИОНАЛНА МОЩНОСТ НА БОРДА

E-Transit ви позволява да захранвате вашите инструменти, където и да ви отведе работата. Предлага се като допълнителна екстра, Pro Power Onboard доставя 2,3 kW мощност без да е необходим генератор. Можете да захраните своите работни инструменти директно от вашия работен автомобил и да се захванете за работа.
Ford Transit Van електрически ван бус

НЕЗАВИСИМО ЗАДНО ОКАЧВАНЕ

Задното окачване на E-Transit е проектирано да увеличи максимално товароносимостта и да подобри производителността. Независимото задно окачване за тежки условия ще подобри управлението и сцеплението както в натоварени, така и в ненатоварени условия.
Ford Transit Van електрически ван бус

ГОЛЯМО ТОВАРНО ПРОСТРАНСТВО

Интелигентно проектираната батерия се намира под основния корпус на електрическия ван, за да увеличи максимално товарното пространство. E-Transit се предлага в избор от пет конфигурации на каросерията, което ви позволява да изберете между 9,5 и 15,1 m3 товарно пространство в зависимост от нуждите на вашия бизнес. 

ШОФИРАНЕ С НУЛЕВИ ЕМИСИИ

Ford Transit Van електрически ван бус Нулевите стойности на въглероден диоксид

НУЛЕВИ ЕМИСИИ

Ако често работите в натоварени градове, изцяло електрическият E-Transit е идеалният ван за тази работа. Нулевите стойности на въглероден диоксид на вашият автопарк , ще намали въглеродния отпечатък на вашата организация и ще ви помогне да избегнете бъдещи ограничения и такси за движение в градските зони с ниски въглеродни емисии. 
Ford Transit Van електрически ван бус

ИЗБИРАЕМИ РЕЖИМИ НА ШОФИРАНЕ

Персонализирайте начина на шофиране на вашия E-Transit с 3 избираеми режима на шофиране. Всеки от тях променя различни настройки, за да оптимизира работата на автомобила. Normal е за ежедневно шофиране; Slippery подобрява управлението при мокри или ледени условия; и Eco ви помага да извлечете максимума от батерията.
Ford Transit Van електрически ван бус

режим ECO

Еко режимът увеличава оставащия заряд на батерията. Системата ограничава максималната скорост, намалява степента на ускорение и използва по-малко енергия за управление на климатика. За да увеличите максимално обхвата на вашия E-Transit и да извлечете максимума от батерията, активирайте L-режим, за да увеличите скоростта, с която батерията ви се зарежда, когато натиснете спирачките т.нар рекуперация. 
Ford Transit Van електрически ван бус

роторен скоростен лост

Ротационният скоростен лост ви дава пълен контрол върху усъвършенстваната трансмисия, като ви позволява да избирате предавки с просто завъртане на диска. Смяната на конвенционалния скоростен лост също освобождава място за по-чист и по-просторен интериор.
Ford Transit Van електрически ван бус

ЕЛЕКТРИЧЕСКА РЪЧНА СПИРАЧКА

Ръчната спирачка на E-Transit освобождава място в купето и се задейства по-лесно. За да задействате спирачката, просто дръпнете ключа на таблото към вас.

разходи на притежание

Ford Transit Van електрически ван бус

ниски ТЕКУЩИ РАЗХОДИ

Преминаването към електрически ван позволява на вашия бизнес да се възползва от ниски експлоатационни разходи на автомобила. Използването на нощна тарифа при зареждане на електрическият ван, ще спомогне за значителното намаляване на разходите. 
Ford Transit Van електрически ван бус

ниски РАЗХОДИ ЗА ПОДДРЪЖКА

С по-малко движещи се части отколкото дизеловите ванове, електрическите автомобили ще намалят разходите ви за обслужване и поддръжка. Намалява времето за престой в сервиз, с което повишаваме производителността на вашият бизнес.  
Ford Transit Van електрически ван бус гаранция

E-TRANSIT ГАРАНЦИЯ

За всички модели Ford Transit 5 години пълна гаранция или до 250.000 изминати километри. Също така получавате 12 години антикорозионна гаранция.