Удължена гаранция за Вашия автомобил Ford

ГАРАНЦИЯ ЗА 6-ТА И 7-МА ГОДИНА

ГАРАНЦИЯ ЗА 6-ТА И 7-МА ГОДИНА

Качеството и надеждността са ключови причини, поради които бихте избрали да притежавате автомобил Ford. Въпреки това, с течение на времето някои части на вашия автомобил може да се наложи да бъдат подменени, оставяйки ви с неочаквана сметка за ремонт; Затова Мото-Пфое предлага разширени гаранции както за нови, така и за употребявани автомобили Ford.

КАКВО СЕ ПОКРИВА ОТ ГАРАНЦИЯТА И КАК ДА ПРЕДЯВИМ ПРЕТЕНЦИЯТА СИ

  • Покритие на удължената гаранция за 6-та и 7-ма година от възрастта на автомобила

  • Ниво на покритие – AMAE (Всички механични и електрически компоненти)

  • Покрити компоненти: ВСИЧКИ МЕХАНИЧНИ И ЕЛЕКТРИЧЕСКИ КОМПОНЕНТИ на автомобила, съгласно неговата заводска спецификация, с изключение на тези, изброени по-долу.

  • Изключения

  • Удължената гаранция за 6-та и 7-ма година от възрастта на автомобила е продължение на предходната Удължена гаранция. Всички ограничения от предходната Удължена гаранция, относно покритите компоненти, остават валидни и в гаранцията за 6-та и 7-ма година.

  • Каросерия, боя, екстериор, проникване на вода, всякакви видове стъкла, огледала, елементи от интериора, системи за забавление и комуникация, навигационни системи, електрическо осветление, всякакви електрически лампи, акумулаторни батерии, изпускателна система, дистанционно управление, джанти и гуми. Компоненти, подлежащи на нормално износване/периодична смяна включително, но не ограничено до: запалителни свещи, кабели, подгревни свещи, спирачни дискове и накладки, пера чистачки, жила, тръбопроводи, маркучи, електрически инсталации, кабелни снопове, ремъци, карбонизирани, изгорели, пробити и заседнали клапани, съединител. Всякакви регулировки и почистване на компоненти като горивопроводи, филтри, карбуратори и помпи


ПОКРИТИ СА СЪЩО СЛЕДНИТЕ КОМПОНЕНТИ

  • Уплътнения
Преден семеринг колянов вал, семеринг разпределителен вал, заден семеринг предавателна кутия, семеринги полувалове, семеринг на пиньона на диференциала, както и други маслени уплътнения и гарнитури, които трябва да бъдат сменени в резултат на демонтаж или разглобяване на двигателя, предавателната кутия или диференциала или някой друг покрит компонент, са покрити.
  • Корпус
Ако повредата на някой от застрахованите компоненти резултира в повреда на корпуса на двигателя, предавателната кутия или диференциала, последните също ще бъдат покрити.
  • Консумативи
Консумативи като масла, филтри и антифриз се покриват, ако подмяната им е необходима като пряк резултат от механична повреда на покрит компонент.