Винаги готов за работа

Ford transit chassis cab

Практичен автомобил , на който може да разчиташ

Ford transit chassis single cab

По здрав и надежден от всякога

Новият 5-тонен Тransit chassis cab

Прави трудната работа да изглежда лесна

ford transit chassis cab

FORD TRANSIT CHASSIS CAB

Ford Transit Chassis Cab е най-добрата гъвкавост на Transit. Алуминиева платформа, самосвал, хладилно превозно средство или почти всичко друго, съобразете го със специфичните си бизнес нужди. Вече се предлага с опционално интелигентно задвижване на всички колела (AWD) и като 5-тонен модел, вие ще имате увереността да постигнете всичко, от което се нуждае вашия бизнес. Запознайте се с най-здравата и надеждна Transit Chassis Cab досега.

SINGLE CAB единична шаси кабина Ford

SINGLE CAB

Единичната кабина на Transit шаси има един ред от две или три седалки, за да се увеличи максимално пространството за преобразуване. Всяка от четирите дължини на междуосие е изградена с надеждно и здраво шаси. Това осигурява плоска, силна основа, върху която да изградите вашата трансформация. С максимална брутна маса на превозното средство (GVM) до 5000 кг, можете да го конфигурирате така, че да отговаря точно на вашите нужди.
DOUBLE CAB двойна шаси кабина Ford

DOUBLE CAB

Проектиран да движи без усилие както вашия товар, така и вашия екип,  ванът с двойната кабина е идеална за трансформации. Той превозва до седем пътника, а задните седалки се повдигат, за да разкрият допълнително място за съхранение. Предлага се в четири варианта на междуосие, с максимум 5000 kg GVM. 

ВИЖТЕ КАКВО ГО ПРАВИ РАЗЛИЧЕН

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

Ford transit chassis cab самосвал шаси кабина 5 тона

ДОПЪЛНИТЕЛНА ЗДРАВИНА С 5-ТОНА

Новият вариант с 5-тона GVM (брутна маса на превозното средство) той носи най-големия полезен капацитет на кабината Transit Chassis Cab.

Тази допълнителна здравина прави 5-тонното шаси идеален кандидат за тежки трансформации. С всички налични междуосия на шаси кабина (L3, L4, L5), той осигурява максимална гъвкавост за всичко, от което се нуждаете.

По-твърд от всякога. Този нов, ултраздрав Transit е готов за работа.
Ford Transit Chassis cab шаси кабина задвижването на всички колела

ИНТЕЛИГЕНТНО ЗАДВИЖВАНЕ НА ВСИЧКИ КОЛЕЛА

Заледени пътища, кални терени за достъп – където и да ви отведе вашият бизнес, задвижването на всички колела (AWD) ви дава увереността да стигнете до всяка точка. Интелигентното задвижване на всички колела е система която автоматично разпределя мощността между колелата с най-добро сцепление, осигуряваща уверен напредък върху всички повърхности. С едно натискане на бутон или в отговор на условията на шофиране, AWD държи вас и вашия товар точно на пътя. За увеличаване на теглото от само 60 кг, получавате допълнителна гъвкавост, без да жертвате полезен товар.
Ford transit chassis cab шаси дизелов двигател и хибридна технология

ДИЗЕЛОВ ДВИГАТЕЛ FORD ECOBLUE

С набор от усъвършенствани хибридни или дизелови задвижвания, единичната кабина на шасито Transit е перфектната комбинация от мощност и ефективност. Четирите 2,0-литрови дизелови двигателя Ford EcoBlue предлагат до 170 конски сили и 415 Nm въртящ момент. За първи път можете също да изберете хибридно задвижване Ford EcoBlue, което спомага за максимална ефективност и минимизиране на емисиите. 
Ford transit chassis cab шаси адаптивен автопилот технология

АДАПТИВЕН АВТОПИЛОТ

Задайте свое собствено темпо с интелигентния адаптивен автопилот. Системата може автоматично да поддържа избраната от вас скорост в рамките на установеното ограничение. Усъвършенстваната радарна технология сканира за по-бавен трафик пред вас и може автоматично да коригира скоростта ви, за да поддържа предварително зададена дистанция на превозното средство отпред. Когато трафикът се освободи, вашата Transit Chassis Single Cab ще възобнови предварително избраната скорост.
Ford transit chassis cab шаси Torque Vectoring Control система

МАКСИМАЛЕН КОНТРОЛ НА ПЪТЯ

Torque Vectoring Control реагира на пътната настилка 100 пъти в секунда. (Това е 33 пъти по-бързо от мигването на око.) Използвайки тази информация, той балансира количеството мощност, доставяно на всяко от двете предни колела на вашето Transit Chassis Single Cab. Това увеличава максимално сцеплението и изостря управлението, като ви помага да заобикаляте ъглите и да преодолеете пътните предизвикателства.
Ford transit chassis cab шаси СТАБИЛИЗАЦИЯ ПРИ СТРАНИЧЕН ВЯТЪР

СТАБИЛИЗАЦИЯ ПРИ СТРАНИЧЕН ВЯТЪР

Всички лекотоварни автомобили Transit са оборудвани със система за електронен контрол на стабилността, която помага на водача да остане в пътната лентата дори и при силен страничен вятър. Системата разпознава силата на страничния вятър и подпомага водача да стабилизира автомобила на пътя. 
Ford transit chassis cab шаси трансформация

ТРАНСФОРМАЦИИ

Ford Transit е известен със своята гъвкавост. Предлага се в различни варианти на брутна маса, това е идеалната платформа за широка гама трансформации по поръчка.