Не приемайте нищо по-малко

Ford transit custom trail

FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom винаги е бил известен със своята здрава, функционална надеждност и широка гама от оборудвания. Сега той предоставя още по-широка гама от иновативни функции и интелигентни технологии. По-голяма ефективност благодарение на набор от усъвършенствани дизелови или налични хибридни опции. Резултатът е: ван, който е по-изтънчен и изискан от всякога.

Ford Transit Custom Van

VAN

Transit Custom Van е функционален товарен ван с преграда в цяла височина и ширина (остъклена или неостъклена), която разделя товарното пространство от кабината, и избор между две или три седалки отпред. Можете да изберете единични или двойни плъзгащи се врати и да изберете задни врати с панти или цяла задна врата.
Ford Transit Custom двойна кабина с два реда седалки

double cab-in-van

Както при ван, можете да изберете две или три места на предния ред. В допълнение, Double-Cab-in-Van предлага допълнителен фиксиран ред от три седалки, зад първия ред. Фиксирана остъклена преграда разделя втория ред седалки от товарното пространство.
Ford Transit Custom ван за превоз на хора и багаж

KOMBI

Гъвкавостта идва като стандарт с Kombi M1. С три реда седалки като стандарт може да превозва до 9 души. Всички седалки могат да бъдат сгънати или премахнати, позволявайки превозването на инструменти или оборудване вместо пътниците.

ВИЖТЕ КАКВО ГО ПРАВИ РАЗЛИЧЕН

Ключови акценти в Transit Custom

Ford Transit Custom дизелови двигатели с мек хибрид

ДВИГАТЕЛ ЗА ВСЯКА РАБОТА

EcoBlue 2.0l е усъвършенстван дизелов двигател, който покрива ултраниските емисионни нива на EURO6.2. Постигаме това без да губим от производителността и динамиката. Този двигател може да се комбинира и в опция с мек хибрид. На разположение са 130к.с , 150к.с и 170к.с.

Ford Transit Custom  просторна каросерия и лесен достъп

ПРОСТРАНСТВО ЗА ТОВАР И ДОСТЪП

Три стила на каросерията, три подхода към товарното пространство и достъпа. Ванът предлага максималните 8,3 кубически метра, еквивалентни на три европалета. Double Cab-in-Van побира шестима души и до 4,3 кубически метра товар, като лесно се побира в един европалет. Kombi е 9-местен ван, който все още осигурява 2,5 кубически метра товарно пространство. С плъзгащи се странични врати, широко отварящи се задни врати и малка височина на влизане, достъпът до цялото товарно пространство е лесен.
Ford Transit Custom ван с бизнес приложение на телефона

КЛЮЧЪТ КЪМ ЕДИН ПО-СВЪРЗАН СВЯТ

Transit Custom вече се предлага с модем FordPass Connect. Системата отключва набор от силни предимства като актуализации за трафика в реално време, доставени направо до вашата навигационна система SYNC 3. Когато се комбинира с приложението за смартфон FordPass Pro, ще можете да проверите дали сте се сетили да заключите вратите и след това да ги заключите или отключите дистанционно. Можете също така да наблюдавате състоянието на превозните средства и дори да проверите дали е необходима поддръжка.
Ford Transit Custom АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ ПРАВИ ПАРКИРАНЕТО ПО-ЛЕСНО

АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ ПРАВИ ПАРКИРАНЕТО ПО-ЛЕСНО

Спирането за доставка на оживена улица не винаги е лесно. Особено при затворено задно товарно пространство и ограничена видимост. Активният асистент за паркиране може да идентифицира подходящи места, след което безопасно да насочи вашия Transit Custom. Трябва само да контролирате спирачките и скоростите. След като работата ви е свършена, Assist може дори да ви насочи обратно от паралелни пространства.
Ford Transit Custom система за следене на лентата

УСЪВЪРШЕНСТВАНА СИСТЕМА ЗА СПАЗВАНЕ НА ПЪТНА ЛЕНТА

Ако открие, че случайно излизате от лентата, Lane-Keeping alert може да ви предупреди чрез вибриране на волана и показване на визуално предупреждение.
Ford Transit Custom система за предотвратяване на сблъсък

СИСТЕМА ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА СБЛЪСЪК

Асистентът, предотвратяващ сблъсък, засича по-бавни автомобили пред вас или пешеходци и автомобили, които може да пресекат вашата траектория и ви предупреждава. Ако не реагирата, системата автоматично задейства спирачките. Технологията е създадена, за да намали тежките инциденти и функционира до скорост от 80км/ч.