Не приемайте нищо по-малко
Ford transit custom trail

FORD TRANSIT CUSTOM

Transit Custom винаги е бил известен със своята здрава, функционална надеждност и широка гама от оборудвания. Сега той предоставя още по-широка гама от иновативни функции и интелигентни технологии. По-голяма ефективност благодарение на набор от усъвършенствани дизелови или налични хибридни опции. Резултатът е: ван, който е по-изтънчен и изискан от всякога.

VAN
Transit Custom Van е функционален товарен ван с преграда в цяла височина и ширина (остъклена или неостъклена), която разделя товарното пространство от кабината, и избор между две или три седалки отпред. Можете да изберете единични или двойни плъзгащи се врати и да изберете задни врати с панти или цяла задна врата.
double cab-in-van
Както при ван, можете да изберете две или три места на предния ред. В допълнение, Double-Cab-in-Van предлага допълнителен фиксиран ред от три седалки, зад първия ред. Фиксирана остъклена преграда разделя втория ред седалки от товарното пространство.
KOMBI
Гъвкавостта идва като стандарт с Kombi M1. С три реда седалки като стандарт може да превозва до 9 души. Всички седалки могат да бъдат сгънати или премахнати, позволявайки превозването на инструменти или оборудване вместо пътниците.
ВИЖТЕ КАКВО ГО ПРАВИ РАЗЛИЧЕН

Ключови акценти в Transit Custom

ДВИГАТЕЛ ЗА ВСЯКА РАБОТА
EcoBlue 2.0l е усъвършенстван дизелов двигател, който покрива ултраниските емисионни нива на EURO6.2. Постигаме това без да губим от производителността и динамиката. Този двигател може да се комбинира и в опция с мек хибрид. На разположение са 130к.с , 150к.с и 170к.с.

ПРОСТРАНСТВО ЗА ТОВАР И ДОСТЪП
Три стила на каросерията, три подхода към товарното пространство и достъпа. Ванът предлага максималните 8,3 кубически метра, еквивалентни на три европалета. Double Cab-in-Van побира шестима души и до 4,3 кубически метра товар, като лесно се побира в един европалет. Kombi е 9-местен ван, който все още осигурява 2,5 кубически метра товарно пространство. С плъзгащи се странични врати, широко отварящи се задни врати и малка височина на влизане, достъпът до цялото товарно пространство е лесен.
КЛЮЧЪТ КЪМ ЕДИН ПО-СВЪРЗАН СВЯТ
Transit Custom вече се предлага с модем FordPass Connect. Системата отключва набор от силни предимства като актуализации за трафика в реално време, доставени направо до вашата навигационна система SYNC 3. Когато се комбинира с приложението за смартфон FordPass Pro, ще можете да проверите дали сте се сетили да заключите вратите и след това да ги заключите или отключите дистанционно. Можете също така да наблюдавате състоянието на превозните средства и дори да проверите дали е необходима поддръжка.
АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ ПРАВИ ПАРКИРАНЕТО ПО-ЛЕСНО
Спирането за доставка на оживена улица не винаги е лесно. Особено при затворено задно товарно пространство и ограничена видимост. Активният асистент за паркиране може да идентифицира подходящи места, след което безопасно да насочи вашия Transit Custom. Трябва само да контролирате спирачките и скоростите. След като работата ви е свършена, Assist може дори да ви насочи обратно от паралелни пространства.
УСЪВЪРШЕНСТВАНА СИСТЕМА ЗА СПАЗВАНЕ НА ПЪТНА ЛЕНТА
Ако открие, че случайно излизате от лентата, Lane-Keeping alert може да ви предупреди чрез вибриране на волана и показване на визуално предупреждение.
СИСТЕМА ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА СБЛЪСЪК
Асистентът, предотвратяващ сблъсък, засича по-бавни автомобили пред вас или пешеходци и автомобили, които може да пресекат вашата траектория и ви предупреждава. Ако не реагирата, системата автоматично задейства спирачките. Технологията е създадена, за да намали тежките инциденти и функционира до скорост от 80км/ч.