Автомобил, влюбен в това което правите

FORD TRANSIT CONNECT ACTIVE - където и да ви отведе бизнесът

Побира целия ти отбор

FORD TRANSIT CONNECT DOUBLE CAB-IN-VAN

Вашият най-добър съюзник в бизнеса

FORD TRANSIT CONNECT

Нека ванът се грижи за сигурността. Вие се грижете за бизнеса.

FORD TRANSIT CONNECT + SECUIRIALERT

TRANSIT CONNECT

С модерен външен вид, цялостно обновен интериор и по-напреднали технологии от всякога, Transit Connect еволюира.

Издръжливостта и функционалността са запазената марка на Transit и винаги ще бъдат  характерен почерк лекотоварните автомобили на Ford, предназначени да ви помогнат да работите по-ефективно. Ford Transit Connect е модерни технологии и интелигентни решения като иновативната преграда за товарене и гъвкава седалка за пасажера. С опции за късо и дълго междуосие, осигуряващи товарни обеми до 3,6 m³ (VDA), полезен товароподемност до 982 kg и стилове на каросерията, включително ван и двойна кабина във ван. Това е изключително усъвършенстван среден по размер ван, оборудван с ценни технологии за подпомагане на шофирането. 

Благодарение на иновативните модерни технологии, изцяло новият Ford Transit Connect е с по ниски оперативни разходи и още по-икономичен среден ван.
Ford Transit Connect ван готов за товарене

VAN

Просторен и изключително функционален: товарното пространство в Transit Connect Van се отличава с преградна стена с пълна височина и ширина (остъклена или неостъклена) и възможност за избор между две или три седалки в кабината. Плъзгаща се странична товарна врата и симетрични задни товарни врати са стандартни за модела. Можете да изберете като опция остъклена задна отваряща се вертикално врата с чистачка и вградено в стъклото отопление срещу заледяване и замъгляване.
Ford Transit Connect ван с два реда седалки

double CAB-IN-VAN

Освен две седалки на предния ред, Double-Cab-in-Van има допълнителен ред с три седалки. Подвижна мрежеста преграда разделя безопасно втория ред седалки от товарното пространство.

ВИРТУАЛНА РАЗХОДКА

ВИЖТЕ КАКВО ГО ПРАВИ РАЗЛИЧЕН

ОСНОВНИ ФУНКЦИИ

Ford Transit Connect ван с бизнес приложение за телефон

БИЗНЕС ПРИЛОЖЕНИЕТО ЗА СВЪРЗАНИ ПРЕВОЗНИ СРЕДСТВА

Независимо дали притежавате един лекотоварен автомобил или управлявате автопарк от много ванове, приложението FordPass Pro отключва тяхната интелигентна страна. Създаден специално за управление на търговски автомобили, с функции като SecuriAlert и Vehicle Health Alerts, FordPass Pro ви помага да поддържате микробусите си на пътя, товара си сигурен и бизнеса ви да се движи в този дигитален свят.
Ford Transit дизелов двигател

ДИЗЕЛОВ ДВИГАТЕЛ FORD ECOBLUE

Нашите дизелови двигатели TDCi със 75 к.с. и 100 к.с. впечатляват със своята мощност и превъзходна ефективност. Независимо дали вашият Transit Connect Van се движи по градски пътища или на дълги разстояния по магистрала, по -големият въртящ момент е безценен при потегляне и движение по наклони или при изпреварване.
Организирано товарно пространство в Transit Connect

ИНТЕЛИГЕНТНО ОРГАНИЗИРАНО ТОВАРНО ПРОСТРАНСТВО

Пренасяйте предмети с дължина до 3,0 метра във ван L1, благодарение на интелигентната допълнителна преграда за товарене. Моделите L2 могат да пренасят предмети с дължина до 3,4 метра.

Ford Transit Connect ван оборудван с асистент за усперодно или перпендикулярно паркиране и

АСИСТЕНТ ЗА ПАРКИРАНЕ

Активният асистент за паркиране ви подпомага при успоредно или перпендикулярно паркиране. Просто натиснете бутона за активиране и сензорите на тази иновативна система локализира подходящото парко-място, докато минавате покрай него. След това автоматично управлява вашия Transit Connect Van. Всичко, което правите, е да контролирате газта, скоростите и спирачката (следвайки инструкциите на екрана и звуковите сигнали).
Ford Transit Connect ван СИСТЕМА ЗА СМЕКЧАВАНЕ НА СБЛЪСЪК

Система за предотвратяване на сблъсък

Асистентът за предотвратяване на сблъсък разпознава автомобили и пешеходци на пътя, които биха могли да пресекат пътя ви и ви предупреждава за тяхното присъствие. Ако не реагирате, системата автоматично задейства спирачките. Тази технология функционира при скорости до 80 км/ч и е предназначена да предотврати или намали челните сблъсци и техните поражения.

Transit Connect автомобил за бизнеса.