Балансирайте работата със забавление

NEW FORD TOURNEO CUSTOM ACTIVE

Бизнес класа за авантюристи

NEW FORD TOURNEO CUSTOM ACTIVE

Насладете се на широко отворено пространство

FORD TOURNEO CUSTOM

По-ефективен начин за придвижване

FORD TOURNEO CUSTOM

Движение на хора на ново ниво

С места за до девет пътници, Ford Tourneo Custom предлага практично и гъвкаво вътрешно пространство, с изключителните нива на комфорт на премиум пътнически автомобил. Вече се предлага с по-широка гама от икономични дизели или усъвършенствани хибридни опции. Резултатът е по-изтънчен и усъвършенстван двигател от всякога.
Ford Transit Custom Kombi ван превоз на пътници мек хибрид

EcoBlue Mild Hybrid MHEV

Малък електрически мотор може да подобри ефективността на автомобила

Tourneo Custom се предлага като EcoBlue Hybrid. Тази технология помага за намаляване на разхода на гориво и по-ниски емисии, с малък електромотор, захранван от батерии, осигуряващ допълнителна подкрепа на двигателя с вътрешно горене, когато е необходимо. Кинетичната енергия и регенеративното спиране зареждат 48-волтовата хибридна батерия, докато шофирате.
Ford Transit Custom Kombi ван дизелов двигател

EcoBlue Diesel

Ефективна дизелова технология

Новият Tourneo Custom разполага с гама от 2,0-литрови дизелови двигатели Ford EcoBlue, с четири налични задвижвания, предлагащи до 185 конски сили. А със система за каталитична редукция AdBlue®, преобразуваща емисиите на отработени газове NOx в азот и вода, всеки двигател отговаря и на строгите стандарти за емисии Euro 6.2.

ИНОВАТИВНИ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ВАШАТА ЛЕКОТА И КОМФОРТ

Tourneo Custom се предлага с впечатляващ списък от интелигентни функции за подпомагане на водача, включително информационна система за сляпа точка, която вижда превозните средства, които може да пропуснете. Интелигентният асистент за скорост използва камерата за разпознаване на пътни знаци, за да открие първо текущото ограничение на скоростта (когато е активирано), след което ви помага да останете в това ограничение.
Ford Tourneo Custom мек хибрид технологии

НАстанете СЕ, ОТПУСНЕТЕ СЕ И СЕ НАСЛАДЕТЕ НА пътуването

С Tourneo Custom ще се насладите на изключително изживяване на, където и да седнете. Гъвкавите задни седалки предлагат много възможни конфигурации седалка/багаж. А ако изберете версията L2 с дълго междуосие, ще получите още повече място за багаж. Обръщащите се седалки на втория ред ви позволяват лесно да създадете подредба на местата в конферентен стил. И в зависимост от модела, който изберете, ще се насладите на три отделни седалки на 3-ти ред и/или индивидуални седалки на 2-ри ред. Що се отнася до комфорта и удобството, първокласните тъкани и тапицерии, повече възможности за съхранение и нива на изработка, подобни на автомобила, осигуряват удовлетворяващи пътувания както за водача, така и за пътниците.
ford tourneo custom удобни седалки мек хибрид

СИСТЕМА ЗА ПРЕДОТВРАТЯВАНЕ НА СБЛЪСЪК

Асистентът, предотвратяващ сблъсък, засича по-бавни автомобили пред вас или пешеходци и автомобили, които може да пресекат вашата траектория и ви предупреждава. Ако не реагирата, системата автоматично задейства спирачките. Технологията е създадена, за да намали тежките инциденти и функционира до скорост от 80км/ч.
Ford Tourneo Custom система за предотвратяване на сблъсък