ПРОСТОРЕН И КОМФОРТЕН

НОВИЯТ FORD FOCUS

Запознайте се с новия Ford Focus. С впечатляващо изваяна предница, множество функции за свързване от следващо поколение, усъвършенстван нов EocoBoost Hybrid и опционална PowerShift автоматична технология с двоен съединител.

Новият Ford Focus се представя изключително, притежава интелигентни технологии и зашеметяващ външен вид.

Моделът се предлага в различни разновидности - Ford Focus Active - отличаващ се със здравина и практичност, луксозния комфорт на Titanium и вдъхновения от спорта стил на ST

НОВИЯТ FOCUS В ДЕЙСТВИЕ

КАКВО ГО ПРАВИ РАЗЛИЧЕН?

Ecoboost petrol icon

ecoboost petrol

CO2 емисии: 121-183 г/км
Скоростна кутия: 6-степенна механична
Разход на гориво: 5,4-6,4 л/100км
Ecoboost hybrid icon

ECOBOOST HYBRID

CO2 емисии: 116-134 г/км
Скоростна кутия: 7-степенна автоматична
Разход на гориво: 5,2-6,1 л/100км
Ecoblue diesel icon

ECOBLUE DIESEL

CO2 емисии: 129-136 г/км
Скоростна кутия: 8-степенна автоматична
Разход на гориво: 4,6-4,9 л/100км
New Ford Focus interior view of dashboard

SYNC 4

Ford SYNC 4 със свързана навигация, Ford Secure и 13,2” сензорен екран се интегрират безпроблемно с вашия смартфон чрез приложението FordPass, което ви позволява да контролирате всичко във вашия Focus от телефонни обаждания до дистанционно заключване, музика и навигация.
Visualisation of regenerative breaking on blue Ford Focus

ECOBOOST HYBRID

Електрическият мотор, захранван от батерии, помага за поддържането на двигателя, подобрява ефективността и намалява вредните емисии (по WLTP). Регенеративното спиране зарежда меката хибридна батерия на Focus по време на шофиране, така че няма нужда от допълнително електрическо зареждане. Предлага се с ръчна или автоматична скоростна кутия.
Ford Focus trunk with wet compartment

ТОВАРИМОСТ

Багажникът на Focus Estate разполага с разделител, който позволява да транспортирате отделно морки и сухи предмети. 

DRIVER ASSISTANCE PACK

Системите в помощ на водача включват интелигентен адаптивен круиз контрол, система за информация за мъртвата зона, разпознаване на пътни знаци, автоматично включване на  дълги светлини и следи състоянието на водача за приятно шофиране без усилия. 

PARKING PACK

Дори и най-трудните места за паркиране вече не са проблем. Във функциите на пакета са включени Active Park Assist, широкоъгълна камера с висока разделителна способност за обратно виждане и предпазители за ръбовете на вратите. 

WINTER PACK

Отличен партньор в мразовитите зимни сутрини. Пъкетът включва възможност за загряване на волана, подгряване на предни седалки и отопляемо предно стъкло за бързо размръзяване и почистване. 

ST-LINE ENHANCEMENT PACK

Подобреният ST-Line пакет допълва спортното представяне на автомобила. Включва боядисани в червено спирачни апарати, с алуминиеви детайли за педалите и скоростния лост при ръчните модели и сребристи вложни на предните врати.