СПОСОБЕН ДА ИЗПРЕВАРИ СЯНКАТА СИ

FORD MUSTANG GT

БЕЗПОГРЕШНА ОСАНКА

FORD MUSTANG MACH 1

ЖИВЕЙ В СТИЛА НА КАЛИФОРНИЯ

FORD MUSTANG CALIFORNIA SPECIAL

FORD MUSTANG

Най-успешно продаваното спортно купе в света става още по-добро. С нов, още по-елегантен дизайн, повече съвременни технологии и по-впечатляваща динамика, новият Ford Mustang не е просто спортен автомобил. Той е сърцето и душата на Ford. Откъдето и да го погледнете, новият Mustang впечатлява. Предницата е с по-широка, по агресивна мрежеста решетка и нов профил на бронята. Новите отвори за въздух на капака не само привличат вниманието, но и гарантират, че двигателят ще остане хладен и невъзмутим дори в най-тежки условия. А едва ли някой ще пропусне да забележи впечатляващите нови LED фарове с разпознаваемата характерна форма.

Една икона, два модела. Към страхотния Ford Mustang GT сега се присъедини
и способният за писта Ford Mustang Mach 1.

И двата модела Ford Mustang доставят вълнение при поискване. И двата са с агресивен стил и са пълни с разширени функции и помощни технологии. Mustang Mach 1 допълнително се възползва от значителни подобрения с новата предна аеродинамика, сплитер и ъгъл на подход, повишаващи аеродинамичните характеристики. Заедно с нова коремна част, осигуряваща значителна допълнителна притискаща сила за сцепление и стабилност при завиване.

5,0-литровият V8 двигател Mach 1 е способен на колосалните 460 к.с. и въртящ момент от 529 Nm [390 ft/lb] и време за ускорение от 0 до 62 мили в час от 4,4 секунди при автоматична скоростна кутия и 4,8 секунди при ръчна скоростна кутия. Така че въпросът е колко сериозни сте по отношение на представянето?
5,0-литров V8 двигател на Mustang с двойно впръскване

Звяр под капака

Задвижването на Mustang GT е подобрена версия на прочутия 5,0-литров V8 двигател на Mustang, който включва технология за двойно впръскване на гориво за подобрена производителност. Mustang Mach 1 е оборудван с впечатляващ, специално модифициран и калибриран 5.0L V8, способен на невероятните 460 к.с. при 7250 об/мин и 529 Nm [390 фута/lb] въртящ момент при 4900 об/мин.

GT се предлага или с плавна и отзивчива 6-степенна ръчна, или с модерна 10-степенна автоматична скоростна кутия.

6-степенната ръчна трансмисия Mach 1 Tremec е тествана по стандартите за издръжливост на пистата Boss 302, а 10-степенната автоматична трансмисия е подобрена с нов преобразувател на въртящия момент, поддържащ оптимизиран въртящ момент и производителност. Светкавична и прецизна смяна на предавките.
Звук на състезателен автомобил

Звук по желание

От 0 до 100 км/ч за кратките 4,4 секунди, новият Mustang Mach 1 осигурява невероятно ускорение. Нова охладителна система, прецизно кормилно управление и подобрено шаси гарантират вълнуващо шофиране. Мустанг е дори със специална изпускателна система, настроена да отговаря на безкомпромисния му характер. Подобно на Mustang GT, Mach 1 разполага с технология Active Valve Exhaust, която ви позволява да контролирате звука. Изпускателната система на Новият Ford Mustang е обвързана с Настройките на шофиране. При смяна на тези настройки Mustang може да бъде както изключително тих, така и доста шумен с Race Track режим.
Mustang Mach 1 спортният автомобил оборудван с изключителни технологии

Технологии за съвършенно шофиране, независимо от стила

Ford Mustang е оборудван с набор от технологии за подобряване на вашето всестранно шофиране. Например 12-инчовият цифров инструментален панел показва безценна информация, оптимизирана за избрания от вас режим на шофиране. Приложенията за проследяване също ви позволяват да наблюдавате ефективността на пистата в реално време. Където и да шофирате, системата за амортисьори MagneRide™ автоматично настройва окачването, за да отговаря на условията – осигурявайки ви гладко, балансирано возене. Амортисьорите съдържат хидравлично масло и фини метални частици. Окачването се регулира мигновенно чрез подаване на електрически импулс в системата. Сензори следят положението на автомобила спрямо пътя и скоростта с цел подобряване на стабилността, управлението и комфорта

Вижте какво прави Mustang различен

Интелигентни решения

Приложението FordPass безпроблемно ви свързва с вашия нов Mustang,  и ви осигурява шофиране с още повече интелект и интуитивно управление. Получете дистанционен достъп до вашия спортен автомобил, където и да сте, проследете последното му местоположение и дори го заключете дистанционно за допълнително спокойствие. Актуализациите за трафика в реално време, доставени до навигационната система на вашия автомобил, ви помагат да избегнете задръстванията. И с Vehicle Health предупрежднията, изпращани директно към телефона ви, веднага се информирате за всички нужни сервизни дейности, така че  бързо да планирате необходимата поддръжка.

Свободни ръце със SYNC 3

Пътуването с автомобил не бива да прекъсва комуникациите ви. SYNC3 се интегрира безпроблемно със смартфона ви, позволявайки да управлявате всичко – от разговорите и SMS-ите до музиката и сателитната навигация – през 8-инчовия сензорен екран или чрез забележително прости гласови команди.