Отключете пълните възможности на своя автомобил

 Свържете го с Ford Pass

Свързаност с FORDPASS

Дигиталният свят, в който живеем ни задължава да сме непрестанно свързани във всички сфери на живота. Автомобилите не правят изключение, свързвайки колата си с FordPass Вие ще имате възможност да отключите множество допълнителни функционалности. Веднъж свързани с FordPass, приложението ще Ви предостави възможност да получавате актуална информация относно състоянието на вашия автомобил и ще Ви помогне да се движите по интелигентен начин.

Безпроблемна свързаност

За да имате връзка с автомобилът си, където и да сте

Дистанционно заключване

Случвало ли ти се е да се чудиш дали си заключил автомобила си, когато си твърде далеч, за да провериш? Благодарение на FordPass можеш дистанционно да отключваш и заключваш автомобила си, независимо къде се намира. 

Дистанционно запалване

Всички знаем колко неприятни могат да бъдат студените сутрини, когато се налага да почистим стъклата. Това вече не е проблем, защото твоят Ford ще бъде готов и загрят още преди да си обуете обувките. 


Локация

Спрели сте на натоварен паркинг или половинката Ви е паркирала колата? Лесно можете да я намерите, защото приложението ще покаже последното записано местоположение. 

Ford Pass за електрически и хибридни модели

Технологията е налична за Mustang Mach-E, Ford плъг-ин хибриди

Лесно намиране на зарядни станции

С приложението FordPass можете лесно да намерите станции за зареждане около вас или по маршрута Ви, с информация за видовете зарядни устройства и услугите, на които можете да се насладите, докато чакате.

Проверка на оставащия пробег

Лесно е да продължите пътуването си, когато знаете, че имате достатъчно енергия за това. Интелигентният калкулатор използва поведението Ви при шофиране, прогнозата за времето и данните за натовареността на движението, за да изчисли по прецизно колко пробег Ви остава. Помага Ви да планирате лесно пътуването си и да предвидите спирания за зареждане, за да избегнете изненади. 

Планиране на пътуване

Задайте желаната дестинация и приложението FordPass ще разработи най-добрия наличен маршрут и ще планира къде трябва да заредите по пътя.

ГРИЖА ЗА ВАШИЯ АВТОМОБИЛ

ние се грижим за вашия автомобил, за да се чувствате спокойни и уверени всеки ден