Новият FORD S-MAX ST-LINE HYBRID
Идеален за онези специални уикенди
Презареди сред природата
FORD S-MAX ST-LINE HYBRID
Новият Ford S-MAX ST-Line Hybrid
FORD S-MAX ST-LINE
Надежден, динамичен, икономичен
FORD S-MAX ST-LINE
Създаден за перфектните семейни пътувания
FORD S-MAX ST-LINE
Дай старт на деня си по правилния начин
FORD S-MAX + Дистанционен старт за подготовка на автомобила

Хибрид, създаден за истински приключения

Ford S-MAX Hybrid е семеен автомобил, в който комфортът върви ръка за ръка с ефективността и производителността. Елегантен, динамичен и в същото време богато оборудван, той осигурява комфортно пространство за петима или дори седем души. Гъвкавата система на седалките, трите ISOFIX точки за детски столчета, просторното багажно пространство и множеството отделения повишават функционалността и комфорта на автомобила.

Динамичен и функционален - идеалният избор за модерно семейство

Ford S-MAX е универсален миниван, който предлага много повече от простор. Той изненадва с мощност и отзивчиво управление, с най-модерните технологии и нисък разход на гориво. Интериорът му е проектиран да предложи максимална семейна функционалност, най-добрият пример за което е гъвкавата система за конфигурация на втория и третия ред седалки и редица иновативни решения, гарантиращи безопасността на вас и вашите близки.


Ford S-Max Пълен хибрид - електромотор и двигател работят като един

Ford S-MAX е самозаряден пълен хибрид, който предлага изключителна икономичност и едновременно с това впечатляваща мощност с голям въртящ момент благодарение на работата в тандем на електрическия мотор и 2,5 литровия двигател.
Hybrid
Самозаряден хибриден автомобил способен да се движи само в електрически режим при ниски скорости на кратки разстояния

CO2 емисии: 147-148 г/км

Зареждане на батерията: Самозареждане с Регенративно спиране

Трансмисия(s): CVT автоматична

Консумация на гориво: 6.4 - 6.5 (л/100км)

Мощен, ефективен, електрифициран
Сърцето на S-MAX е 2,5-литров бензин електрически-хибриден агрегат. Освен че намалява емисиите на CO2, той предлага изключителна мощност от 190 к.с., 200Nm въртящ момент и  1750 кг. капацитет на теглене.  Всъщност ще откриете, че всеки сантиметър в този автомобил е предназначен да ви достави удоволствие от пътуването. Електрическият режим в иновативното хибридно задвижване ви позволява да изпитате изживяването от пътуването в електрически автомобил - тихо, комфортно и без емисии шофиране в градски условия. А използването на регенеративна спирачна технология осигурява зареждането на батерията, скрита под пода за повече багажно пространство.
Паркирането на S-Max е детска игра
Асистента за активно пркиране може да паркира автомобила вместо вас в паркомясто, което само с 20% по-дълго от автомобила ви. Поросто натиснете бутоне и сензорите на иновативната система ще открият подходящото свободно пространство, след което автоматично ще навие волана, за да паркирате като контролирате газта, спирачките и скоросттите, следвайки инструкциите на екрана. Лесно като детска игра.
Сигурност в променливите пътни условия
Интелигентната AWD система следи автоматично сцеплението, баланса в завои, и нужната обратна връзка от пътя за сигурно шофиране при сух, мокър или заледен път. Технологията предава точното количество въртящ момент  към предните или задните колела взависимост от условията. Този "въртящ момент при поискване" предлага изключителен комфорт и сигурност при шофиране в променливи пътни условия.
Фотьойли, които поддържат по-добре тялото и масажират мускулите
Водачът и пътникът до него могат да се възползват от система от отопляеми и вентилирани многоконтурни седалки с функция за масаж. Безспорното им предимство е фактът, че помагат в борбата с умората и заболяванията на гърба, като стимулират мускулите и кръвоносната система с помощта на вълни, генерирани от вградената система от пълни с въздух възглавници. Системата регулира налягането във всяка възглавница, така че потребителят да има впечатлението за масажна ролка, плъзгаща се по гърба му.

Допълнителна помощ при аварийно спиране
Асистентът за аварийно спиране е друга функция, която помага на водача да спира по-ефективно при спешни случаи. Чрез разпознаване на силата, приложена към спирачката, системата автоматично я увеличава според нуждите.