Създаден да покорява
FORD ECOSPORT
Удоволствие от управлението като стандарт
FORD ECOSPORT
Готов за приключения извън пътя
FORD ECOSPORT ACTIVE
Открийте нови дестинации
Ford ECOSPORT

FORD ECOSPORT

Проектиран за градската джунгла. Създаден да ви отведе навсякъде.

Нашият модерен лайфстайл SUV вдъхновява с интелигентни технологии, впечатляващ комфорт и просторен интериор. В допълнение, Ford EcoSport ви предлага много удоволствие от шофирането, благодарение на по-високата позиция на седалката на водача, по-голям просвет и отлични характеристики на шофиране - дори в града.

Къде искате да ви отведе?

Защо да изберете Ford Ecosport
Ford Ecosport е идеалният компактен SUV,  създаден както за градско пътуване, така и за пътуване извън пътя с водещ в класа си просвет от 19 см. способен да се справи и с най-предизвикателните черни пътища.
Вижте акцентите,с които Ford EcoSport впечатлява.

Изтеглете продуктов каталог на Ford EcoSport

Технологии, които превръщат шофирането в удоволствие
Изпитайте истинско удоволствие от управлението с модерните технологии за подпомагане на водача в Ecosport. Компактният градски автомобил е оборудван с интелигентни решения като Система за подпомагане потеглянето по наклон, LED дневни светлини, Система за разпознаване на пътни знаци и системи за активна безопасност.
Ford Ecosport е оборудван с интелигненти технологии и системи за подпомагане на шофьора
EcoBoost - мощ и ефективност
Ford EcoSport се задвижва от неколкократно награждавания 1,0-литров бензинов двигател EcoBoost, който предлага изключителна динамичност, икономичност и  ниски CO 2 емисии. Ford Ecosport се предлага с варианти Ecoboost 1л. бензин 125 и Ecoboost 1л. бензин 140 к.с.
Бензинов еднолитров двигател на Ford - Ecoboost. Ford Ecosport се предлага с варианти Ecoboost 1л. бензин 125 и Ecoboost 1л. бензин 140 к.с.
  • Ford EcoBoost - Световен двигател на годината в клас под 1 л за 2017г. 
Подобното на диамант покритие на буталните пръстени снижава триенето, а турбокомпресорът, директното впръскване и променливите фази на газоразпределение повишават ефективността. Резултатът е забележителна динамика от толкова икономичен бензинов двигател. Удостоен с наградата „Световен двигател на годината“ шест поредни години.
Комфорт и интелигентна практичност
Всеки детайл във Ford EcoSport е проектирана с една цел - да поддържа комфорта на водача и пътниците по време на шофиране. SUV автомобилът е оборудван с мултимедийната система SYNC 3, която предлага управление на телефона с гласови команди и бутони на волана, аудио система и навигация (за определени нива на оборудване) 8" сензорен екран. Като опция, можете да оборудвате своя Ford EcoSport  със  система от B&O 675W с 10 тонколони за перфектен звук. 
С мисъл за Вашата безопасност
Безопасността е наш приоритет,
затова Ford EcoSport е оборудван със системи и интелигентни технологии за активна и пасивна безопасност, проектирани да защитят Вас и Вашите спътници в автомобила. От предупреждение за сблъсък да интелигнтните електронни системи за управление на сцеплението и стабилността. С форд Ецоспорт вие сте в сигурност на пътя.
Ford ecosport в движение, оборудван с интелигентни системи за безопасност за повече сигурност на пътя
Впечатляваща гъвкавост
EcoSport изненадва с просторен интериор и предоставя цялото пространство, което ви е нужно за един активен начин на живот. Сгъващата се и прибираща се напред делима 60/40 задна седалка дава място и гъвкавост за увеличаване на товарния обем.
Подът на багажника може да се фиксира в три различни позиции, така че да организирате товарното пространство според конкретните ви нужди. А в хитроумните малки отделения можете да държите всякакви по-дребни вещи. 
Подът на багажника във Форд EcoSport, може да се раположи в три позиции за гъвкава организация на багажника и отварното пространство в малкия crossover.

Изтеглете продуктов каталог на Ford Ecosport