ford.bg
Ford
Делегатите от българското Европредседателство се возят във Ford Custom

Чуждестранни делегати и министри се возят в 40 автомобила Ford Custom по време на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Доставчик на автомобилите е компанията Мото-Пфое ЕООД, спечелила търга на Националната служба за охрана.

са от пътническата версия Ford Transit Custom Kombi с 8+1 места, като за нуждите на делегатите e избрана дългата версия на модела заради изобилното място за багаж зад последния ред седалки. Задвижват се от новото поколение 2-литров дизелов двигател на Ford – EcoBlue със 170 к.с., който се отличава с висока мощност и изобилен въртящ момент при нисък разход на гориво.

Ford Custom се отличава с увеличени сервизни интервали – на 50 000 км или 2 години и ниски разходи за поддръжка.

Благодарение на функционалността, товароносимостта, модерните технологии в помощ на водача и за комфорта на пътуващите, Custom бе избран за Международен ван на 2013 година още с представянето си на пазара. Той е единствения автомобил в своя клас с максималните 5 звезди на тестовете за безопасност на Euro NCAP.

Качествата на Ford Transit/Тourneo Custom са причината за страхотния успех на модела, който заедно с останалите автомобили от ново поколение изведе Ford до лекотоварна марка номер 1 в Европа.

Сподели: