ford.bg
Ford
Зимен тест-драйв Ford Kuga дава шанс за среща с Айфеловата кула

До 31 януари 2015 г. тествай KUGA и може да спечелиш екскурзия в Париж за двама. След заявка на сайта www.ford.bg пътната проба се осъществява в удобно време в най-близкия офис на Ford, и това е регистрация за участие в томболата.

Голямата награда е пътешествие до красивия град на р. Сена, с най-красивата гледка от птичи поглед, разкриваща се към всички посоки от върха на Айфеловата кула.

Има и още една много приятна награда – уикенд за двама в луксозен СПА-хотел в Банско, при това с най-безопасния1 SUV в своя клас, кросоувърa на Ford. За да я спечелиш, трябва да си постнал снимка и коментар за осъществения тест с хаштаг #FordMoments на официалната Фейсбук страницата facebook.com/FordBG.

За да спечелиш някоя от двете награди, не е необходимо да си клиент на Ford, или да купиш автомобил от марката, достатъчно е да тестваш новия SUV Kuga до 31 януари 2015 г.

Изцяло новият Ford Kuga – интелигентният SUV – е предпочитан от хората с позитивно мислене, модерен мироглед и начин на живот. Наред с мигновено реагираща на различните видове терени и условия за шофиране система 4х4, Kuga е оборудван с множество интелигентни и свръхмодерни технологии за улеснение на шофьора и пасажерите. Например, автомобилът може да чете получени sms-и на глас, да избира и пуска музиката, която пожелаете, дори багажникът му може да се отваря с безключов достъп и без ръце (хендсфри).

4x4 автомобилите са едни от най-желаните и търсени на пазара и заемат 20% дял от общите продажби на нови автомобили в България. С водещите си в класа динамично пътно поведение, удоволствие от шофирането, чудесния комфорт, просторния интериор,отличната гама бензинови и дизелови двигатели и скоростникутии, включително автоматичната Powershift с двоен съединител, новият Ford Kuga е предпочитан избор от клиентите вЕвропа и у нас.

Само сега е в сила и специална оферта за Kuga, с бонус оборудване от 6000 лв. Предложението е валидно за лимитирана серия на склад. Kuga има хомологация N1 и дава възможност за ползването на ДДС-кредит, включително и при оперативен лизинг. Ford Kuga се предлага в България с 5 години гаранция без ограничение в пробега.

 

УСЛОВИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ТОМБОЛАТА НА FORD KUGA:

Право на участие в томболата имат всички пълнолетни физически лица, притежаващи валидна шофьорска книжка (свидетелство за управление на МПС, минимум категория В), изпълнили стъпка по стъпка всяко едно от трите, описани по-долу лесни условия:

 

1.      Всеки желаещ заявява тест-драйв с Ford KUGA на http://ford.bg/request_drive.php?id=1090, попълвайки всички данни в регистрационната форма и посочвайки в полето „Моля, изберете автомобил” - „New Kuga”.

2.      Надлежно попълнената регистрационна форма гарантира скорошно обаждане от търговски представител на Мото-Пфое за уговаряне на удобен ден и час в периода до 31 януари 2015 г. вкл. за пътна проба (тест-драйв) и тестване качествата на новия Ford KUGA. За да се възползва от безплатно предоставения му тест-драйв желаещият следва да се легитимира с представяне на лична карта и валидно свидетелство за управление на МПС (минимум категория В). Tестовото пътуване се извършва задължително в присъствието на търговски представител на МОТО-ПФОЕ.

3.      След теста се попълва кратък въпросник, предоставен от търговския представител на Мото-Пфое.

4.      В случай че желае да участва и в тегленето за уикенд за двама в Банско, тествалият трябва до 10.02.2015 г. вкл. да сподели снимка от пътната проба на Фейсбук интернет адрес www.facebook.com/FordBG, както и да изрази мнението си чрез текстов коментар с хаштаг #FordMoments.

5.      Организаторът няма да толерира в коментарите на Фейсбук страницата www.facebook.com/FordBG текстове, съдържащи нецензурни, обидни или други подобни думи и/или изрази, засягащи достойнството и/или противоречащи на морала и добрите нрави

6.      Победителите в томболата ще се изтеглят чрез жребий измежду всички участвали и ще бъдат обявени едновременно на www.ford.bg и Фейсбук страницата www.facebook.com/FordBG на 12 февруари 2015 в 17.30 ч. Жребият ще бъде извършен от тричленна комисия, определена от организатора в присъствието на нотариус.

7.      Наградите – екскурзия в Париж за двама и уикендза двама в луксозен СПА-хотел в Банско са предплатени ваучери, еднократни и не подлежат на видоизменение или получаване на друга равностойна облага по желание на който и да е от спечелилите. В случай на невъзможност да се свържат с победителя в томболата на посочените от него контактни данни до 16.02.2015 г. вкл., организаторите имат право да предоставят съответната награда на първия и втория резервни участници, чиито имена ще бъдат изтеглени също на 12 февруари 2015 в 17.30 ч.

8.      Всеки участник в томболата може да спечели само една от двете награди.

 
###
 

Още любопитни факти за Ford Kuga

 

Интелигентната система 4х4 на новия Ford Kuga е с възможност за прехвърляне на до 100% от мощността към преднияили задния мост и векторно разпределение между лявото и дясното колело. Тя следи 40 параметъра на всеки 16 милисекунди иреагира в рамките за 1/7 оборот на колелото.

Системата за хендсфри отваряне на багажника е огромно облекчение за собствениците, когато носят много и обемист багаж. Благодарение на иновацията, те вече могат да отварят задната врата само с помахване на крак под бронята. Новата Kuga бе първият средноголям SUV в Европа, предлагащ тази технология. Магическият” багажник, отварящ се без ръце, е хит. Близо половината от собствениците на новатаKuga – 48%, илинад 35 700го предпочитат иса го поръчали през 2013 г., като холандците водят с 94%, следвани от Италия, където е желан от 60% от клиентите и от Германия с 57%.

1Ford Kuga е най-безопасният автомобил сред компактните SUVспоред Euro NCAP за 2012 г., като има по-добри резултати и отпобедителите за 2011 и 2013 г. http://euroncap.com/bestinclasscars2012.aspx. Отличен е със специална награда за системата за помощ при аварийни ситуации и предлага опционално асистиращи системи в помощ на водача, катотехнологията за активно спиране в града, за предупреждение заспазване и напускане на лентата, за предупреждение за сблъсък, адаптивен тепомат с радар и др.

Сподели: