ford.bg
Ford
МОТО-ПФОЕ НА АВТОСАЛОН СОФИЯ 2013

За поредна година Мото-Пфое участва на Автомобилен салон София. На общ щанд от над 600 кв.м компанията представя едни от най-актуалните модели на Ford, Volvo, Jaguar и Land Rover.

 

ИЗКЛЮЧИТЕЛНИ УСОВИЯЗА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2013

 
 

Международното изложение в столицата е и премиера за новия план за финансов лизинг на компанията – Moto-Pfohe SMART. С него клиентът сам избира първоначална вноска, период на лизинга от 4 или 5 години, а специалната лихва и висока остатъчна стойност правят месечните плащания изключително скромни. Допълнително предимство е липсата на неустойка при предсрочно прекратяване и изключителната гъвкавост спрямо нуждите и възможностите на потребителя.

За откриването на АС София 2013 стартира и програмата Moto-Pfohe BUSINESS, която отговаря на нуждите и потребностите на малкия и среден бизнес в България от надеждна, икономична и изгодна мобилност:

? Избор от богато портфолио на автомобилни марки и модели – лидери в своя сегмент;

? 5-годишна гаранция на автомобилите;

? Изключителни търговски условия, съобразени с индивидуалните нужди и потребности;

? Данъчен кредит за цялата гама марки и модели;
? Специални гъвкави решения за оперативен лизинг и фул сървис;

? Програма за финансов лизинг – Moto-Pfohe SMART – рекордно ниски месечни плащания и висока остатъчна стойност;

? Обратно изкупуване като първоначална инвестиция за нова покупка

По време на АС София 2013 Мото-Пфое предлага специални условия и за всички крайни клиенти за почти цялата гама в портфолиото си, включително за лекотоварните автомобили Ford, които не са в предмета на изложението. За периода 13-23 юни тези условия важат на територията на цялата страна, във всички дилърства на компанията.

 
FORD НА АВТОМОБИЛЕН САЛОН СОФИЯ 2013
 

Премиера на щанда на Ford прави изцяло новата Kuga – стилен и интелигентен SUV. Автомобилът е с напълно нов дизайн на екстериора и интериора, гама водещи в класа двигатели по отношение на икономичност и СО2 емисии, намалени нива на шум, високо качество на изработката, повече места за съхранение на багаж и модерни технологии – панорамен покрив, отваряне на задната врата без ръце, системата Active City Stop за предотвратяване на сблъсъци с ниска скорост, SYNC и др. Новата Kuga постигна максималните 5 звезди на тестовете на Euro NCAP за безопасност и 88% за цялостна защита – най-високия резултат при средно големите SUV. Освен с 5 години гаранция и подарък Powershift 6-степенна автоматична трансмисия с двоен съединител за първите 75 клиента, новата Kuga се предлага и с възможност за данъчен кредит.

 

Безспорният хит на Ford е новата Fiesta – най-продаваният малък автомобил в България, Европа и света за 2012 г. Новата Fiesta се отличава с впечатляващ дизайн, максимална безопасност, гама модерни технологии – SYNC със системата за помощ при аварийни ситуации, системата за активно спиране в града, MyKey, автоматична start-stop система. Гамата двигатели включва водещи по икономичност и ниски СО2 емисии бензинови и дизелови агрегати, вкл. 1.0 EcoBoost – Световен двигател на 2012 и 2013 г. Стартовата цена на новата Fiesta е 18 900 лв. с ДДС.

 

Спортният Focus ST е със завладяващ дизайн и технически характеристики, по които всеки автомобилен фен се захласва. Спрямо стандартния Focus новото ST е с променен дизайн на предницата и задницата, нови алуминиеви джанти с характерната Y-образна форма, 10 мм по-ниско шаси и специално настроено окачване. Спортният стил е намерил отражение и в интериора – седалки Recaro, уникални инструменти и високотехнологични детайли. Мощността идва от 2.0-литровия бензинов EcoBoost двигател с 250 к.с. и 360 Нм въртящ момент. Стандартната скоростна кутия е 6-степенна механична, оптимизирана с по-спортни предавки.

 

Новият Tourneo Custom е пътническата версия на обявения за Международен ван на 2013 г. Transit Custom. С модерната си визия, интериор и пътно поведение типично за лек автомобил, интелигентни технологии и изключителна икономичност, Ford Tourneo Custom привлича ново поколение клиенти, които търсят автомобил за лична употреба, свободното време или бизнес нужди. Технологиите обхващат от модерните системи в помощ на водача и за намаляване на CO2 емисиите до най-новите системи за комфорт, сред които SYNC с помощ при аварийни ситуации (последната в България „говори” на български език), система за спазване на лентата и предупреждение на водача, автоматични дълги светлини, ограничител на скоростта, камера за задно виждане, автоматична Start-Stop система и др.

 

Новият B-MAX е компактният мултифункционален автомобил на Ford, при който централните колони са интегрирани във вратите, а самите те – конвенционални предни и плъзгащи се задни – осигуряват 1.5 метра безпрепятствен достъп до купето. Посредством специална система седалките се сгъват до равен под, позволяващ в автомобила да се товари багаж с максимална дължина от 2.35 м. B-MAX завоюва няколко награди и титли: „Най-красив миниван на 2012 г.“ според читателите на Auto Motor und Sport, „Златен волан на AutoBild” в категория „Ван“, „Мултифункционален автомобил на България за 2013 г.“ и е най-продаваният компактен мултифункционален автомобил в Европа за първото тримесечие на 2013 г., според данните на Polk за регистрациите.

 

7-местният Grand C-MAX – Мултифункционален автомобил на България за 2011 г. – печели симпатии с функционалността си, високата позиция на седене на водача, обширното и гъвкаво вътрешно пространство, динамичния силует и спортното пътно поведение. 7-местният Grand C-Max е с двойни плъзгащи се задни врати, които улесняват качването, слизането и товаренето, монтирането на детски столчета и паркирането в тесни пространства.

 

Флагманът на марката, Mondeo впечатлява с атрактивен дизайн, функционален интериор и редица технологии за безопасността и удобството на пътниците. Флагманът на европейската моделна гама на Ford се задвижва от високоефективни бензинови и дизелови TDCi двигатели, вкл. гамата EcoBoost агрегати, отличваващи се с намален работен обем при увеличена мощност и понижен разход на гориво. Тези отлични резултати са постигнати благодарение на директното впръскване на горивото, наличието на турбокомпресор и променливите фази на газоразпределение.

 

Всички автомобили Ford се предлагат стандартно с 5 години гаранция и възможност за данъчен кредит. По време на изложението, на разположение за тест-драйв са новите Ford Fiesta 1.0 EcoBoost 125 к.с., Kuga 2.0 TDCi 140 к.с. Powershift, B-MAX 1.0 EcoBoost 120 к.с., Focus 1.0 EcoBoost 125 к.с. и Mondeo 2.0 TDCi 163 к.с. 

Сподели: