ford.bg
Ford
Оперативен лизинг
ОПЕРАТИВЕН ЛИЗИНГ
 
При тази схема вие ползвате автомобила за определен период от време, без да придобивате собственост върху него. За да ви изготвим схема за оперативен лизинг, ще е необходимо да ни информирате колко време ще ползвате автомобила и какъв пробег очаквате да направите. На тази база ние ще изчислим месечната наемна вноска. Ще е необходимо и да внесете гаранционна вноска (подлежи на договаряне), която ще ви бъде върната в края на лизинговия период.След края на лизинговия период връщате автомобила на Мото-Пфое.
 
Какви са ползите?
  • Автомобилът не фигурира в баланса на вашата фирма, т.е не увеличавате активите си.
  • Месечните вноски се признават за разход.
  • Месечните вноски са фиксирани, което ви дава пълен контрол върху бюджета.
  • В края на периода просто връщате автомобила в Мото-Пфое.
Оперативният лизинг с пълно обслужване се разработва и предлага от екип специалисти на МОТО-ПФОЕ ЛИЗИНГ според индивидуалните потребности на всеки клиент.  Към познатия оперативен лизинг на автомобила се добавят гъвкави пакети от допълнителни услуги, като регистрация, застраховки, данъци, винетка, техническа поддръжка, смяна на гуми, оборотен автомобил, менажиране на застрахователни събития и др.Месечните вноски са фиксирани, без първоначална вноска. Това прави транспортните разходи предвидими и улеснява изготвянето на бюджет в дългосрочен план. 
 
 

 
ЦЯЛОСТНО ОБСЛУЖВАНЕ (FULL SERVICE)
 
Цялостното обслужване, или т.нар. full service представлява оперативен лизинг с включени в месечната лизингова вноска пълен набор от допълнителни услуги, съпътстващи използването и управлението на автомобилиа - такси, застраховки, застрахователен мениджмънт, цялостно сервизиране, вкл. сервизен мениджмънт, подмяната на летни/зимни гуми и "хотел" за тях през съответния сезон, в който не ги ползвате, заместващ автомобил при ремонт.
Цялостното обслужване включва всички предимства на оперативния лизинг, в допълнение има още няколко ползи:
  • Фиксирате транспортните си разходи и бюджетирате прозрачно.
  • Спестявате финансови средства и време.
  • Имате винаги оборотен автомобил на разположение, когато се налага.
  • Фокусирате се върху основната си дейност.
  • Избирате гъвкав пакет за индивидуалните си нужди и потребности - само услугите, които наистина ви трябват.
Възможни са всякакви комбинации в диапазона от ОПЕРАТИВЕН ЛИЗИНГ до ЦЯЛОСТНО ОБСЛУЖВАНЕ (FULL SERVICE). Изборът е във Ваши ръце.
 
 

 

Сподели: