ford.bg
Следпродажбено обслужване

Получавайки Вашия нов Ford, Вие ще се насладите не само на комфортно шофиране, но и ще имате възможност да получите високо ниво на услуги, които ние сме горди да Ви предложим чрез нашите оторизирани дилъри на Ford.

Ние ще вложим също толкова старание, когато обслужваме или ремонтираме Вашия Ford, така както и когато го изграждахме. Нашите екипи от висококвалифицирани сервизни специалисти ще Ви помогнат да поддържате Вашия Ford в перфектно състояние наслаждавайки се на безопасно шофиране, което ще допринесе за запазване висока препродажбена стойност на автомобила Ви.

В този раздел ползвателите на автомобили Ford ще могат да намерят подробна информация за поддръжка, гаранционни условия и покритие, оригинални резервни части Ford и практични аксесоари.

За ваше улеснение разделът съдържа наръчници на потребителя за различните модели на Ford, които можете да изтеглите или разгледате онлайн.

Не пропускайте нашите специални оферти, които ще Ви помогнат да се подготвите за новия сезон, спестявайки пари. За повече информация или въпроси, Вие може да използвате контактите описани подробно в дилърската ни мрежа ТУК.

 

Сподели: