ford.bg
Гуми

В стремежа си да предложи качествени и всестранни решения за АВТОмобилността на своите клиенти, официалният дилър на Ford в България – Мото-Пфое – представя своята най-нова програма: „Автомобилни гуми”. Тя е специално разработена да затвори кръга от индивидуални услуги, наред с продажбата на автомобили, сервиз, резервни части, застрахователни пакети, краткосрочни и дългосрочни наеми, финансиране, обратно изкупуване и подмяна на употребявани автомобили с гарантиран произход и сервизно досие. Така Мото-Пфое отново е крачка напред от останалите конкуренти в бранша.

 


Изтеглете електронен каталог на:

 

 


 
 

 
 

 
 

 


На всички е известно,колко е неприятно, а за някои дори невъзможно е съхранението на втори комплект гуми.

Именно затова ви предлагаме нашата услуга „Хотел за гуми”, при която сте освободени от отговорност за собствените ви гуми по време на техния „почивен” сезон.
Ние им осигуряваме страхотен престой през цялата година, а те получават най-доброто обслужване, почистване и грижа. Проверяваме  ги за повреда и износване вместо вас, за да бъдем сигурни във вашата безопасност при всякакви пътни условия. Ако гумите са износени, вие ще бъдете предварително уведомени, за да ги замененим със нови и сигурни.
 
УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ, 
ХОТЕЛЪТ ЗА ГУМИ Е ПЪЛЕН И УСЛУГАТА НЕ СЕ ПРЕДЛАГА!

Пакет 1 -  При покупка на всеки комплект автомобилни гуми, Вие получавате безплатен демонтаж, монтаж, баланс и 20% отстъпка за реглаж на геометрията на преден и заден мост за период от една година от закупуване на гумите.


Мото-Пфое ви предлага изключителната възможност да закупите гуми на лизинг, което е възможно при покупка на нов или употребяван автомобил.

Подробна информация относно относно нашите лизингови условия може да намерите тук.
 

Сподели: