ford.bg
24-часова пътна помощ
Ford Assistance

Програмата за пътна помощ “Ford Assistance” е предназначена да гарантира спокойствието на потребителите на автомобили Ford. Тази програма предоставя помощ в случай на повреда по време на заводската гаранция, която е две години. Програмата е приложима за всички нови пътнически автомобили Ford и търговските автомобили на Ford за период от две години от първоначалната регистрация. Тя се отнася до автомобила и може да се използва от всеки, който управлява Вашия автомобил с Ваше позволение. Има ограничения при определени случаи на повреди в автомобилите.

Ако автомобилът не може да се отремонтира на място ние можем, по наша преценка, да предложим на Вас и Вашите пътници алтернативни начини да достигнете до дестинацията си или да се завърнете в къщи. Това включва заместващ автомобил, продължаване на пътуването и настаняване в хотел. Програмата “Ford Assistance” е налична в цяла Европа, 24 часа на ден, всеки ден от годината.
 
За да се свържете с “Ford Assistance” моля изберете телефонния номер, отбелязан срещу “Ford Assistance” в това издание, независимо от мястото на възникване на аварията.
 
Център за обслужване на клиенти
 
Телефон
+359 2 9842 394
+359 878444146
 
 
Интернет адрес
 
Пътна помощ “Ford Assistance”
 
Телефон
 
Местен

+359 2 9848 565

В чужбина

+359 2 9848 565

След заводската гаранция

Ръководени от желанието си постоянно да подобряваме обслужването на лоялните си клиенти, в Мото-Пфое взехме решение да разширим услугата „24-часова пътна помощ“ извън рамките на заводската гаранция на Вашия автомобил. Сега вече всеки клиент, управляващ автомобил Ford на възраст над 2 години от датата на първа регистрация, може да разчита на безплатна пътна помощ в рамките на България за срок от 12 месеца. За целта е необходимо при регулярното техническо обслужване в оторизиран сервиз на Ford, което се извършва съгласно одобрената от Производителя чек-листа за съответния интервал, да попитате Вашия приемчик за абонаментна карта. Освен на територията на България, услугата е валидна и на 50 км в Сърбия, Македония, Гърция, Турция и Румъния.

Пълните условия ще откриете на www.uab.org

Сподели: