ford.bg
Неверояно товарно пространство и много други функции
Ford Transit си е спечелил репутация на практично превозно средство с множество възможности. Новият модел Transit Custom затвърждава тази репутация с редица изобретателни и практични функции на дизайна, които ви помагат да работите по-лесно и ефективно – от огромното товарно пространство (и изключително улеснения достъп до него) до уникалния вграден багажник на покрива. Нещо не по-малко важно – автомобилът е проектиран така, че да сведе до минимум разходите на собственика с невероятни интервали на сервизно обслужване от 50 000 километра или две години*. Така Transit Custom ще ви спести не само грижите през работния ден, но и значителни парични суми в дългосрочен план. 
Ford
Уникално товарно пространство, което може да бъде запълнено открай докрай
Transit Custom е снабден с уникална функция, предназначена да удължи товарното му пространство. Купето е отделено от товарното помещение с преграда, стигаща от пода до тавана и от едната до другата страница; тази преграда има повдигащ се панел на нивото на пода. Това означава, че можете да товарите предмети с дължина до три метра през задните врати, както и в удълженото багажно пространство под двете пътнически седалки на вана, дори и във версията с къса колесна база. Тази интелигентна функция ви позволява да държите ценните материали в превозното средство, вместо изложени на показ на покрива.
Ford
Вграденият багажник на покрива повишава удобството и икономичността и намалява шума
Когато не се използва, уникалният новаторски багажник на покрива просто се сгъва до равно положение. Освен че ви спестява грижата да завинтвате и отвинтвате стандартен багажник, с този ще отговаряте на ограниченията за височина под 2 м (с изключение на модела с 3300 кг. бруто маса на превозното средство). В допълнение багажникът ви помага да пестите гориво заради намаленото въздушно съпротивление и ви осигурява по-тихо движение с по-малък аеродинамичен шум.
Ford
Отлично товарно пространство и достъп до него
Товарното пространство на Transit Custom е впечатляващо и в трите си измерения – товарна дължина, широчина (от вежда до вежда) и използваема вътрешна височина. В резултат на това можете лесно да натоварите стандартни плоскости с размер 8' х 4', поставени вертикално на една страна или хоризонтално на пода, три европалета и предмети с дължина до 3 м - благодарение на уникалното товарно пространство открай докрай. Като цяло, ванът предоставя цели шест кубични метра товарно пространство с монтираната преграда – и това е във варианта с къса колесна база (L1). Вариантът с дълга колесна база (L2) предлага 6,8 кубични метра. Достъпът до товарното пространство също е несравним, защото Transit Custom има най-широкият отвор на страничната товарна врата от всички превозни средства в този клас, забележителна височина на отвора и най-ниското стъпало за влизане отзад. Освен това плъзгащите се врати са снабдени с нов застопоряващ механизъм, който ги държи надеждно отворени при товарене.
Ford
Специално проектирано защитно покритие за пода на товарното помещение
Можете да поръчате допълнително и лесното за почистване покритие на пода на товарното помещение, за да не се налага да слагате своя постелка. Тази устойчива на тежки работни условия повърхност улеснява плъзгането на стоки във вана и издърпването им навън, прави метенето и почистването много по-бързо и безпроблемно и ви помага запазите добра остатъчна стойност на вашия автомобил.
Ford
По-добро осветление за по-лесно и безопасно товарене
Свръхярките, енергоспестяващи светодиодни светлини за товарното помещение (по избор) са незаменими, когато работите на тъмно. Те са още една простичка, но практична иновация.
Ford
По-практични и сигурни ограничители за товара
Халките за закрепване обикновено се монтират в пода, но понякога са труднодостъпни, когато се опитвате да закрепите товара. Затова халките в Transit Custom са разположени малко над пода, на страниците на товарното помещение. При това положение подът е свободен от препятствия, достъпът е по-лесен, елиминира се натрупването на прах и става възможно поставянето на новото, лесно за почистване защитно покритие на пода в товарното помещение. Осигурени са и допълнителни халки за закрепване на нивото на кръста и раменете. Те са вградени в каросерията на превозното средство и като всяка от тях може да поеме внушителните 30 кг товар.
Ford
Отлични интервали на обслужване
Усъвършенстваният дизелов двигател Duratorq на Transit Custom е изключително икономичен, издръжлив и надежден. Компонентите, подложени на нормално износване, също са проектирани да издържат по-дълго без нужда от поддръжка. Това означава, че интервалите на обслужване са зададени на 50 000 километра или две години*. *Препоръчва се междинен преглед на 1 година/25 000 километра
Ford
Спокойствие с гаранция срещу пробив от корозия на каросерията
Transit Custom е подсигурен с успокояващо дълга, 12-годишна гаранция срещу пробив от корозия на каросерията
Сподели: