ford.bg
Достъпност

 Нашата политика 

 
Ние разбираме колко е важно нашата интернет страница да бъде достъпна за всички. Затова сме направили проверка за достъпността на всичките ни интернет страници в съответствие с указанията за достъпност на информацията в интернет, които са поставени от World Wide Web Consortium (W3C). Ние използваме препоръките, които са ни дадени и в момента работим, за да подобрим интернет страниците си. 
 
За повече информация за тези указания, моля посетете: http://www.w3.org/WAI/intro/wcag.php
 
Въпроси и обратна връзка
 
Ако имате някакви забележки или препоръки относно достъпността на интернет страницата ни или ако се нуждаете от повече информация за продуктите и услугите, които предлагаме, моля да се свържете с нашата информационна служба. Ще направим всичко възможно за да Ви предоставим подходящата информация във форма, която би Ви била най-полезна.
 
За да се свържете с информационната служба, моля използвайте телефоните или адресът, посочени по-долу:
 
телефон:
0214329290
 
адрес:
Henry Ford & Son Ltd.
Elm Court
Boreenmanna Road
Cork
 
За да помогнем на хората, използващи четци или други помощни програми, ние създадохме страницата по такъв начин, че да предоставя лесен и безопасен достъп до цялата информация. Например, използвали сме контрастиращи цветове, за да намалим проблемите за хора с увредено зрение и сме премахнали проблясващи ефекти, които могат да бъдат вредни. Етикети с информация и инструкции са включени в полетата, които можете да попълвате, за да Ви помогнат да предоставите нужните данни, както и в полетата, които дават информация за помощни програми. Също така, няма ограничение за времето, за което можете да гледате страницата или да въвеждате информация.
Сподели: